Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

La consellera de Cooperació Municipal, Maria Fajarnés, inicia a Eivissa la seva ronda de contactes amb els municipis

tornar Imprimir

140920 contactes amb els municipis

La consellera de Promoció Econòmica i Empresarial, i de Cooperació Municipal, Maria Fajarnés, ha iniciat avui amb l'ajuntament d'Eivissa la seva ronda de contactes amb les entitats locals de l'illa per explicar-los el funcionament del departament de cooperació municipal i impulsar la coordinació entre el Consell Insular d'Eivissa i els ajuntaments. Així, avui ha mantingut una primera reunió amb l'alcalde d'Eivissa, Rafael Ruiz, per explicar el contingut del Pla 5, amb un pressupost d'inversions previst per als diferents municipis de més de 7 milions d'euros anuals. A més, s'ha detallat les ajudes que el Consell d'Eivissa aporta a cada ajuntament mitjançant subvencions o plans de finançament d'inversions municipals.

Per a Fajarnés, aquesta ronda de reunions, "ens permet conèixer, de primera mà, les necessitats i prioritats en inversions dels ajuntaments de l'illa, per poder coordinar els plans d'inversions i poder donar ràpida resposta a les necessitats dels ciutadans de l'illa".

Durant els pròxims dies, la consellera de Cooperació Municipal es reunirà amb la resta d'alcaldes dels ajuntaments de l'illa.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es