Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa i l'ajuntament de Sant Antoni avancen en la redacció del projecte de carril bici i vial per a vianants de Sant Antoni a Cala Salada

tornar Imprimir

151020 Carril Bici

El Consell Insular d'Eivissa i l'ajuntament de Sant Antoni de Portmany han ultimat la redacció del projecte de carril bici i vial per a vianants per connectar el nucli urbà de Sant Antoni amb la Cooperativa Agrícola, l'institut i instal·lacions esportives a Can Coix i Cala Salada. A una reunió mantinguda avui entre el conseller del departament de Gestió del Territori, Infraestructures Viàries, Ordenació Turística i Lluita contra l'Intrusisme, Mariano Juan, l'alcalde de Sant Antoni, Marcos Serra, el primer tinent d'alcalde i regidor de Mobilitat de la localitat, Joan Torres amb tècnics d'ambdues administracions, s'han tractat els detalls tècnics d'aquest futur projecte que es preveu poder tenir-lo enllestit a principis de l'any que ve.

Amb aquest projecte es dóna resposta a una reclamació que es va fer des de l'ajuntament de Sant Antoni en els darrers anys, per millorar l'accessibilitat i seguretat viària d'aquesta zona, incorporant també passos de vianants a l'altura de la cooperativa agrícola i de les instal·lacions esportives de la zona.

Aquest projecte s'uneix a les intervencions que, des del departament de Territori del Consell Insular d'Eivissa, ja s'han dut a terme a la xarxa viària del municipi, com són les millores a les vies de Santa Agnès i Sant Rafel per un import de prop de dos milions d'euros, i els treballs a la ronda nord i de la ronda de ses Païsses per un import de 600.000 euros.

El conseller del departament de Territori ha incidit en què "el nostre objectiu, com a equip de govern al Consell d'Eivissa, és atendre les peticions que ens fan des dels ajuntaments de l'illa per millorar la vida dels nostres veïns. La nostra vocació municipalista es veu reflectida en aquestes accions, redactant projectes amb consens i diàleg i confiem que sigui prompte una realitat". 

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es