Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa posa a l'abast dels esportistes de l'illa un servei per resoldre dubtes sobre la COVID-19

tornar Imprimir

191020 Esports

El Consell d'Eivissa ha posat en marxa el primer servei, per telèfon i correu electrònic, d'assessorament en matèria d'esport per resoldre dubtes relacionats amb la COVID-19. Aquest servei ha estat presentat aquest matí pel conseller d'Economia, Esports i Joventut, Salvador Losa, i el director d'Emergency Staff -empresa encarregada d'executar el servei-, Andrés García.

Losa ha explicat què "des que varen començar les restriccions relacionades amb la COVID-19 el Consell d'Eivissa, a través de les xarxes socials, telèfon i directament al departament d'Esports, ha rebut nombroses telefonades i missatges de clubs, federacions i particulars amb dubtes sobre què es pot fer o què no quant a la pràctica esportiva. Conscients d'aquesta necessitat, i fet que ara comencen les lligues domèstiques i insulars, pensam que és el moment de crear un servei que doni resposta a aquesta necessitat".

Per la seva banda García ha concretat què "la idea és assessorar a clubs, federacions i esportistes sobre tots els procediments i mesures de seguretat a l'hora de tornar a reprendre l'activitat. Per això s'ha format una persona en tota la normativa i recomanacions nacionals, autonòmiques, insulars i locals que mirarà de donar resposta a tots els dubtes".

El servei estarà en funcionament des d'aquesta tarda i es pot accedir a ell a través del telèfon 634 502 932, ja sigui per telèfon o per Whatsapp, de dilluns a divendres, en horari de 16 a 20 hores així com al mail covidesports.conselldeivissa@emergencystaff.es. Des del Consell Insular s'informa que aquest servei està obert a tothom que tingui dubtes sobre la pràctica d'esports, encara que es demana que en els primers dies de funcionament es prioritzin les telefonades de federacions i clubs esportius que reprenen aquests dies la seva activitat.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es