Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Consell d'Eivissa i ajuntaments avancen en l'habilitació d'ajudes per als sectors afectats pel nivell 4 decretat a Eivissa

tornar Imprimir

1301 Ajudes covid

La consellera de Promoció Econòmica i Empresarial i Cooperació Municipal, Maria Fajarnés, juntament amb la directora insular de Comerç, Indústria i Artesania, Irene Torres, ha mantingut avui una reunió amb els regidors de Promoció Econòmica dels ajuntaments de l'illa per tal de consensuar una línia d'ajudes extraordinària per als sectors empresarials afectats per les noves restriccions decretades pel Govern Balear a Eivissa. L'objectiu d'aquesta línia d'ajudes és pal·liar els efectes que tindrà el tancament a bars, restaurants, gimnasos i altres sectors afectats. Tal com ja va avançar el president del Consell Insular d'Eivissa, Vicent Marí, el passat diumenge aquesta "ha de ser una línia d'ajudes àgil, perquè les empreses i els autònoms afectats necessiten ara de liquiditat, no d'aquí quatre mesos".

Per això, una de les prioritats que s'ha tractat avui és que aquesta ajuda sigui de tramitació àgil i de pagament immediat. Així, tal com ha explicat Fajarnés, una de les propostes és que sigui el Consell d'Eivissa qui centralitzi la tramitació de les ajudes, que serà a través de tràmit telemàtic, i amb simplificació administrativa. "Els afectats podran presentar la sol·licitud,que inclourà una declaració responsable entre d'altres, i en quant es resolgui per part del departament, es farà el pagament. Entenem que la situació és molt complexa per als empresaris per les noves restriccions del Govern Balear, i des del Consell i ajuntaments hem d'estar al seu costat".

Es preveu que al llarg d'aquesta setmana es continuï amb aquestes reunions per acabar de definir les bases d'aquesta convocatòria.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es