Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa treu a concurs la renovació del seu servei de veu i dades

tornar Imprimir

2102 concurso voz y datos

Amb aquesta licitació, el departament d'Innovació vol implantar un nou sistema més segur i una atenció telefònica més personalitzada

El Consell Insular d'Eivissa treu a licitació el seu servei de veu i dades, amb el qual pretén, entre altres aspectes, oferir una millor atenció telefònica al ciutadà, millorar el rendiment de la seva xarxa IP multiservei, així com dels sistemes i serveis de comunicacions de veu fixa i mòbil. El contracte tindrà una durada de quatre anys i costarà 439.418,15 € anuals.

La nova licitació proporcionarà noves mesures de contingència que permetin afrontar incidències que limitin o interrompin els sistemes de telecomunicacions, s'implantaran millores en la seguretat i en la redundància general dels serveis i de garantir cabals suficients que possibilitin els possibles futurs increments de demanda d'el Consell Insular d'Eivissa i de les seves respectives seus.

Amb aquesta futura millora del servei, el departament d'Innovació també pretén optimitzar la despesa en telecomunicacions (tant en costos fixos d'explotació i manteniment, com en costos de trànsit), millorar els actuals nivells de servei i redefinir els sistemes de telecomunicacions per adaptar-los a les noves necessitats. "Per tant, es tracta de comptar amb una xarxa d'alta capacitat, disponibilitat i prestacions que suporti tots els serveis de comunicacions corporatives: dades, veu IP, aplicacions d'àudio i vídeo, entre d'altres", expliquen el vicepresident segon del Consell Insular d 'Eivissa, Javier Torres, i el director insular d'Innovació, Xavi Santamaría.

A continuació, el departament d'Innovació informa que, amb aquesta nova licitació, el Consell Insular d'Eivissa espera millorar també la infraestructura d'interconnexió entre la institució insular i els ajuntaments de l'illa. Recordem que la institució insular funciona com un node d'accés a la xarxa SARA (un sistema tecnològic que permet a totes les administracions públiques espanyoles i europees compartir qualsevol tipus d'informació entre elles de forma segura) per als ajuntaments de l'illa.

Finalment, el Consell assenyala que ja ha finalitzat la primera fase del desplegament de la seva xarxa de fibra òptica que permetrà interconnectar els principals centres externs amb l'edifici central i estalviar costos, evitant la necessitat de contractar aquest servei a proveïdors de telecomunicacions.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es