Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Un concurs a Tik Tok, xerrades en línia i més de 5.000 estels al cel per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de la Dona

tornar Imprimir

2202 8 de març

La consellera del Departament de Benestar Social i Recursos Humans del Consell Insular d'Eivissa, Carolina Escandell, ha presentat avui el programa d'actes per commemorar, el pròxim 8 de març, el Dia Internacional de la Dona sota el lema 'Dones líders: per un futur igualitari en el món de la COVID-19'. Acompanyada per la directora del Centre de Prevenció i Conductes Addictives, Belén Alvite, i per la coordinadora de l'Oficina de la Dona, Tonyi Ferrer, la consellera ha explicat que el programa d'enguany recull activitats per a totes les edats, programades amb el suport pedagògic y psicològic del CEPCA.

Així, en especial per a infants en edat escolar i amb el suport dels centres educatius que hi vulguin participar, el 8 de març a les 10 hores, hi haurà una contada de contes en línia per a grups escolar de tota l'illa, a càrrec d'Encarna de las Heras. A més, es desenvoluparan activitat per reflexionar sobre la igualtat i es repartiran 5.500 estels als centres de primària d'Eivissa perquè els alumnes les facin volar al pati de l'escola en un acte significatiu amb el lema 'Eivissa vol igualtat'. També es farà entrega de prop de 3.000 llibres i contes infantils i juvenils adquirits pel departament de benestar Social del Consell d'Eivissa i que es destinaran a totes les biblioteques de l'illa.

El dia abans, el 7 de març, el grup Acrobati-k oferirà a través de les xarxes socials del Consell d'Eivissa l'espectacle 'T n'aDones', recomanat per a majors de 16 anys, una reflexió sobre els rols femenins. I des d'aquest dilluns 22 de febrer i fins al 10 de març. Es pot participar al concurs de Tik Tok dins del certamen nacional 'Rodando por la Igualdad', penjant un video a aquesta xarxa social amb els hashtags #IbizaPorLaIgualdad o #RodandoPorLaIgualdad. Les bases es poden consultar al web www.conselldeivissa.es.

Ja dirigides a un públic adult, hi haurà tres xerrades en línia: aquest dilluns 22 de febrer, a les 19 hores, a través del Facebook del Consell d'Eivissa, una taula rodona tractarà el tema de la bretxa salarial entre homes i dones; l'11 de març, a les 18 hores una taula rodona reflexionarà sobre la violència de gènere i els mitjans de comunicació i, el 12 de març, hi haurà un webinar sobre sexualitat femenina.

Escandell ha remarcat que, encara que la pandèmia de la COVID-19 "està centrant gran part de l'actualitat i de les nostres agendes de treball, no podem deixar de banda altres qüestions que són fonamentals, com es treballar tots junts per una societat més igualitària i justa envers les dones. Per això hem preparat aquest ampli programa d'activitats, amb la confiança de què sigui interessant per a tothom i que ens pugui ajudar a reflexionar sobre la igualtat real que tost volem". Per últim, Escandell ha animat a tothom a participar també dels actes previstos a la resta de municipis "perquè tots estam junts en aquest objectiu i tots sumam".

 

Descargar archivo

2202 Activitats 8 de Març
Tipus d'arxiu: PDF |

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es