Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell i la Plataforma Vacunes Salut i Economia coincideixen en la vacunació massiva com a eina per a recuperar la salut i l'activitat econòmica d'Eivissa

tornar Imprimir

2202 reunio Vicent Mari

El president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, s'ha reunit aquest matí amb l'impulsor de la Plataforma Vacunes Salut i Economia, el doctor Miquel Munar, amb qui ha tractat la situació provocada per la pandèmia i la necessitat d'aconseguir, el més aviat possible, l'arribada massiva de vacunes per a la població. Marí i Munar han coincidit a l'hora de destacar que la vacunació és l'única eina eficaç per a que les Illes puguin superar els efectes sanitaris de la pandèmia i recuperar l'activitat econòmica perduda a causa de la Covid-19.

L'impulsor de la Plataforma ha explicat que aquesta iniciativa sorgeix d'un moviment "cívic i transversal" que té com a objectiu "col·laborar amb les institucions públiques per avançar en el procés de vacunació a les Illes" i ha destacat que en aquests moments, "la salut i l'economia van juntes", i per això el que s'ha de fer "és treballar per tal d'aconseguir que abans de l'inici de la temporada turística la majoria de la població resident pugui estar vacunada". En aquest sentit, Munar ha mostrat la seva esperança en que es compleixin els terminis i previsions dels Govern que fixen en el mes de març l'arribada massiva de vacunes a les Illes perquè, "les Illes no es poden permetre una altra temporada en blanc".

Per la seva banda, el president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, ha explicat a Miquel Munar la feina impulsada des de la institució per a elaborar un pla de reactivació de cara a la pròxima temporada. Marí ha destacat l'esforç de tots els col·lectius i entitats socials i empresarials implicades en el projecte Eivissa Segura 2021 i ha posat de manifest que "des de la unitat, la responsabilitat i la voluntat de feina conjunta és com podem assolir els objectius marcats". El president ha destacat que, malgrat la complexitat de la situació i els constants canvis que s'estan produint, "des d'Eivissa hem proposat un pla, tenim propostes i el que s'ha de fer es seguir treballant per aconseguir que aquestes propostes es vagin aplicant".

El president ha destacat que el pla de reactivació inclou propostes i actuacions en base a tres possibles escenaris, en funció de la incidència de la malaltia els propers mesos, destacant per això, la importància de reclamar vacunes per a tota la ciutadania.

En acabar aquesta reunió, Vicent Marí ha participat també en una trobada posterior del responsable de la Plataforma Vacunes, Salut i Economia amb els representants de les patronals i sindicats eivissenques a qui ha volgut transmetre la voluntat del Consell de seguir treballant de manera conjunta per a garantir la recuperació sanitària, social i econòmica de l'illa "de la manera més ràpida i segura possible".

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es