Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Departament de Transports posa en marxa el 'Pla ITV Empreses' per optimitzar la reserva de cites

tornar Imprimir

050520 Foto noticia generica

El Departament de Transports del Consell Insular d'Eivissa ha posat en marxa el 'Pla ITV Empreses', una nova iniciativa per millorar el sistema de reserva de cites. "La ITV és una prioritat per a aquest Equip de Govern i perquè sigui més eficaç estem treballant en procediments interns com aquest per a oferir un millor servei a la ciutadania", ha explicat el conseller insular de Transports, Javier Torres, qui ha destacat que una dotzena de companyies ja s'han beneficiat d'aquesta mesura.

Gràcies al 'Pla ITV Empreses' les companyies poden comptar amb un nombre assignat de cites per a les inspeccions de vehicles i poden abonar les taxes corresponents sense necessitat de passar per l'oficina. "D'aquesta manera, el Departament de Transports desembussa el sistema de cita prèvia i facilita la reserva d'inspeccions a les empreses, ja que cada companyia compta amb un contingent de reserves sense necessitat d'especificar la matrícula de cadascun dels vehicles", ha explicat Torres. Les empreses interessades poden sol·licitar informació a través del correu electrònic itv_eivissa@conselldeivissa.es

El Departament de Transports va iniciar el mes de febrer passat una prova pilot del 'Pla ITV Empreses' i, després de l'èxit de la iniciativa, aquest mes de març s'ha posat en marxa de manera definitiva. D'altra banda, el director insular de Transports, Roberto Algaba, ha afegit que s'està implantant un protocol en l'estació ITV de Santa Gertrudis per a homogeneïtzar les revisions, seguint les pautes de qualitat marcats per la llei i reduir el temps d'inspecció per línia".

Per últim, el Departament de Transports recorda que des del passat 15 de febrer ja es permet pagar per Internet la taxa de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV).

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es