Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell Insular d'Eivissa i els cinc ajuntaments acorden suspendre les llicències estacionals de taxi

tornar Imprimir

080421 taxis

El Consell Insular d'Eivissa ha celebrat avui, dijous 8 d'abril, una reunió telemàtica amb representants dels cinc ajuntaments de la illa i de les entitats de taxistes han acordat suspendre provisionalment les llicències temporals de taxi aquest estiu, però no es descarta que puguin operar si es reactiva la temporada turística.

A la reunió (a la que han assistit el president de la institució insular, Vicent Marí; el vicepresident segon i conseller insular de Transports, Javier Torres, i el director insular de Transports, Roberto Algaba), el Consell Insular d'Eivissa ha mostrat el seu suport al sector del taxi durant aquesta crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19 i ha traslladat la importància d'oferir un servei públic de qualitat. Per això, la institució insular i els ajuntaments s'han compromés a formar part d'una Mesa de Seguiment per evaluar l'oferta i demanda durant l'estiu. Per tant, si els pròxims mesos es recupera l'activitat turística es tornarà a plantejar l'opció de que treballin els taxis estacionals fent un Pla Específic per aquest estiu. "Ajustar l'oferta de taxis a la demanda és indispensable per evitar l'intrusisme al sector", ha remarcat el vicepresident segon i conseller insular de Transports.

Per últim, Torres i Algaba han informat que la Justícia investigarà per un presumpte delicte de falsedat documental en document mercantil (previst i penat a l'article 390 del Codi Penal) a les sis empreses de lloguer de vehicles amb conductor (VTC) deslocalitzades que van ser denunciades pel Consell Insular d'Eivissa per operar de manera irregular a l'illa. El servei d'inspecció del Departament de Transports va detectar l'estiu passat que 15 VTC van presentar targetes d'embarcament falses per a justificar l'estada del 20% fora de la seua comunitat autònoma durant tres mesos.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es