Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Presentació del segon volum dels "Quaderns d'Arqueologia Ebusitana"

tornar Imprimir


La consellera de Política Patrimonial i Agrícola, Marga Torres, ha presentat el segon volum dels "Quaderns d'Arqueologia Ebusitana 2. Intervencions 2009" editats pel Consell d'Eivissa. La consellera ha estat acompanyada del director insular de Patrimoni, Josep Maria Garí, i del director i coordinador del quadern, Joan Ramon Torres.

Presentació  del segon volum dels Quaderns d?Arqueologia Ebusitana

Marga Torres ha destacat que aquesta col·lecció va néixer amb la intenció de donar a conèixer tant al públic general com al més especialitzat el resultat de totes les intervencions arqueològiques que es realitzen a l'illa d'Eivissa i que, a més, compleix l'objectiu de "transparència absoluta" per la feina que es realitza des de la Conselleria. D'altra banda, d'aquesta col·lecció contribueix a aprofundir en el coneixement de la història d'Eivissa a través de les troballes de les diferents excavacions que anualment es realitzen a l'illa.

El present quadern analitza un total de vuit excavacions arqueològiques, explicades pels mateixos responsables de les intervencions. Excavacions realitzades a Dalt Vila o sa Penya, la restauració de parapets de la muralla renaixentista, o la rehabilitació de les cases parroquials de les esglésies de Sant Carles i Sant Llorenç són algunes de les intervencions analitzades. El tiratge d'aquesta segona edició, que ha estat de 500 exemplars, ha comptat amb un pressupost de 2329 euros. Torres ha avançat que la voluntat de la conselleria es donar continuïtat a la col·lecció i que, en aquets moments, ja es treballa en l'elaboració del volum corresponent a l'any 2010.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es