Notícies relacionades

El Diverespai tornarà a omplir de diversió el Recinte Firal d’Eivissa entre el 26 de desembre i el 3 de gener

El Diverespai tornarà a omplir de diversió el Recinte Firal d’Eivissa entre el 26 de desembre i el 3 de gener

El Recinte Firal d’Eivissa tornarà a acollir, després de dos anys, el Diverespai, la fira infantil més esperada per menuts i jovens que omplen de diversió, activitats i inflables els 5.000 m2 del Recinte Firal d’Eivissa. Després de 2 anys en què la pandèmia va fer impossible la celebració d’aquesta esperada cita, la XXIII edició del Diverespai obrirà les seves portes el dilluns 26 de desembre de 2022 des de les 10:30 del matí fins el 3 de gener

El Recinte Firal d’Eivissa tornarà a acollir, després de dos anys, el Diverespai, la fira infantil més esperada per menuts i jovens que omplen de diversió, activitats i inflables els 5.000 m2 del Recinte Firal d’Eivissa. Després de 2 anys en què la pandèmia va fer impossible la celebració d’aquesta esperada cita, la XXIII edició del Diverespai obrirà les seves portes el dilluns 26 de desembre de 2022 des de les 10:30 del matí fins el 3 de gener.

Entre les activitats que trobaran les famílies en aquest espai hi destaquen 12 atraccions inflables per a infants d’entre 1 i 12 anys, ludoteques i bebeteques. A més, es realitzaran 11 tallers de pinta-cares, de decoració nadalenca (arbres de Nadal, betlems i manualitats), d’imans de nevera, de galetes, de cuina i pastisseria, de Fisher Tips, de xapes i de cartes als Reis Mags.

La directora insular d’Hisenda i Joventut, Marilina Ribas, ha explicat què “l’experiència del darrer any amb Can Nadal, l’alternativa que vàrem fer al Diverespai per respondre a les restriccions per mor de la pandèmia, ens va servir per detectar la manca d’activitats per als adolescents de la casa i la necessitat de potenciar-les, per això enguany tenen un espai propi per a ells amb activitats dirigides a al·lots i al·lotes d’entre 12 i 17 anys, com són realitat virtual, recreatius, jocs de taula i escape-rooms”.

De la mateixa manera, la directora insular ha explicat que enguany s’ha potenciat el teatre i l’ambientació, amb cercaviles sorpreses, una decoració més especial i un espai a l’envelat exterior destinat a actuacions de circ, màgia, teatre, contacontes... “En total es faran cinc funcions diàries, en horari de matí i de tarda, per tal de poder donar oportunitat a totes les famílies a poder gaudir dels espectacles en viu”, ha conclòs Ribas.

Per accedir a aquest esdeveniment s’ha d’abonar una entrada de 2 euros que serveix per un sol accés i que només han de pagar els infants. Els pares, mares i acompanyants tenen l’entrada gratuïta. Igualment hi ha disponibilitat per a tots els dies per 10 euros per infant. Les famílies nombroses que ho puguin acreditar comptaran amb descomptes, de manera que l’entrada normal tindrà un cost d’1,5 euros i l’abonament de 7,5 euros. L’horari d’aquesta fira serà de 10:30 a 14 hores i de 17 a 20:30 hores, i romandrà tancat els dies 31 de desembre a la tarda i l’1 de gener al matí.