Notícies relacionades

La diversió desembarca al Recinte Firal amb el Diverespai després de dos anys de pandèmia

La diversió desembarca al Recinte Firal amb el Diverespai després de dos anys de pandèmia
 
 
 
El Diverespai ha inaugurat aquest matí la seva XXIII edició al Recinte Firal d’Eivissa, que ofereix fins al 3 de gener un total de 5.000 metres quadrats de diversió amb inflables, tallers i activitats nadalenques per als menors d’entre 1 i 17 anys.
 
El conseller d'Esports i Joventut del Consell Insular d’Eivissa, Salvador Losa, i la directora insular de Joventut, Marilina Ribas, han inaugurat aquesta esperada edició del Diverespai, que torna després de dos anys en què la pandèmia de la Covid-19 va fer impossible la seva celebració. “Abans del coronavirus, el Diverespai ja s’havia convertit en la cita nadalenca obligada per als més petits, així que després de dos anys sense poder-se portar a terme, els més petits i adolescents encara tindran més il·lusió de participar en totes les activitats que es portaran a terme gràcies a aquesta iniciativa del Departament de Joventut”, ha explicat Losa, que ha convidat a totes les famílies de l’illa a gaudir de les activitats d'aquesta iniciativa dirigida als més petits de la família.
 

 
 
Entre les activitats que trobaran les famílies al Diverespai hi destaquen 12 atraccions inflables per a infants d’entre 1 i 12 anys i ludoteques, entre d'altres. A més, es realitzaran un total d’11 tallers de pinta-cares, de decoració nadalenca (arbres de Nadal, betlems i treballs manuals), d’imants de nevera, de galetes, de cuina i pastisseria, de Fisher Tips, de xapes i de cartes als Reis Mags.
 
A més, el Diverespai d’aquest any vol respondre a la demanda d’oci per part dels adolescents i la necessitat de potenciar iniciatives dirigides a aquests jóvens. Per això, el Recinte Firal d’Eivissa compta enguany amb un espai amb activitats dirigides a al·lots i al·lotes d’entre 12 i 17 anys, que podran gaudir de jocs de realitat virtual, recreatius, jocs de taula i escape-rooms.
 
Enguany també s’ha potenciat el teatre i l’ambientació, amb cercaviles sorpreses, una decoració més especial i un espai a l’envelat exterior destinat a actuacions de circ, màgia, teatre, contacontes... En total es faran cinc funcions diàries, en horari de matí i de tarda, per tal de poder donar oportunitat a totes les famílies a poder gaudir dels espectacles en viu.
 
L’entrada per accedir al Diverespai és de 2 euros, serveix per a un sol accés i només han de pagar els infants. Els pares, mares i acompanyants tenen l’entrada gratuïta. Igualment, hi ha disponibilitat per a tots els dies per 10 euros per infant.
 
Les famílies nombroses que ho puguin acreditar comptaran amb descomptes, de manera que l’entrada normal tindrà un cost d’1,5 euros i l’abonament, 7,5 euros. L’horari d’aquesta fira serà de 10:30 a 14 hores i de 17 a 20:30 hores i romandrà tancat els dies 31 de desembre a la tarda i l’1 de gener al matí.