Notícies relacionades

Dàmaris Gelabert i la seva banda presenten l’espectacle ‘Mou el Cos’ a la carpa del Recinte Firal

Dàmaris Gelabert i la seva banda presenten l’espectacle ‘Mou el Cos’ a la carpa del Recinte Firal

L’espectacle tindrà lloc el proper 7 de gener a les 17 hores, i les entrades es poden adquirir des de demà, 31 de desembre a escenaonline.conselleivissa.es

El Departament de Joventut del Consell d’Eivissa presenta l’espectacle familiar ‘Mou el Cos’ a càrrec de Dàmaris Gelabert i la seva banda, que tindrà lloc el proper 7 de gener a les 17 hores a la carpa del Recinte Firal d’Eivissa. Les entrades es poden adquirir des de demà, dissabte 31 de desembre, al web conselleivissa.escenaonline.es a un preu de 8 euros per infants i 12 euros per adults. La cabuda és limitada.

Sota el lema “la música i el cos no es poden separar”, el grup català de música infantil i familiar proposa al públic no parar de moure’s seguint el ritme i les coreografies de diversos estils: funk, disco, salsa, country, polca, celta, jazz… Un repertori basat en les seves cançons més populars i d’altres de noves en un format de luxe. “Mou el Cos” compta amb la incorporació de dos joves cantants, el Julen i la Laia (filla de la Dàmaris) i la participació de la Clara Martínez com a coreògrafa i ballarina de claqué en alguns dels temes. Deu músics a l’escenari amb moltes ganes de fer-vos ballar!

Dàmaris Gelabert (Barcelona, 28 de desembre de 1965) és una pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils. Des de 1998 ha editat uns setze àlbums i més de 200 cançons. El seu canal de Youtube supera els 800 milions de visualitzacions amb més de 2 milions de subscriptors. És el canal de Youtube en català amb més visualitzacions i el primer canal de música en català que obté el Botó d'Or de Youtube.