Notícies relacionades

Reunió amb les associacions veïnals “per millorar la comunicació amb pobles i barris de l’illa”

Reunió amb les associacions veïnals “per millorar la comunicació amb pobles i barris de l’illa”

La consellera del Departament de Participació Ciutadana, Marilina Ribas, i la directora insular de Relacions amb Entitats, Marilina Bonet, s’han reunit amb representants de les associacions veïnals de l’illa d’Eivissa, continuant amb la ronda de contacte que es va iniciar la setmana passada amb representants de les cases regionals i de les associacions d’estrangers, per presentar-los els avanços que s’estan fent des del Consell Insular d’Eivissa en matèria de Participació Ciutadana.

Tal com ha explicat Ribas, l’objectiu d’aquestes reunions és “enfortir les relacions amb les associacions veïnals que són un altaveu de què passa als diferents pobles i barris de l’illa, tenir un contacte més fluid amb elles i posar-nos a la seua disposició per tot allò que necessitin”.

A la reunió s’ha avançat part del treball que s’ha fet al llarg d’aquest estiu en la diagnosi i redacció del Pla Insular de Voluntariat que tindrà  com un dels seus objectius la millora de la coordinació amb les associacions en l’àmbit insular. També s’ha explicat que es preveu en 2024 treure una línia de subvencions amb uns requisits més senzills perquè les càrregues burocràtiques no “ofeguin a les associacions”.

Ribas ha valorat molt positivament “la nova etapa de comunicació directa que s’inicia amb les associacions veïnals i la predisposició de tots per treballar junts en la millora dels pobles i barris d’Eivissa”.