Notícies relacionades

El Diverespai torna a omplir de diversió el Recinte Firal d’Eivissa entre el 26 de desembre i el 3 de gener

El Diverespai torna a omplir de diversió el Recinte Firal d’Eivissa entre el 26 de desembre i el 3 de gener

El Recinte Firal d’Eivissa torna a acollir el Diverespai, la fira infantil més esperada per menuts i jovens que omple de diversió, activitats i inflables els 5.000 m2 d’aquest recinte al llarg de les festes nadalenques. La XXIV edició del Diverespai obrirà les seves portes el dimarts 26 de desembre de 2023 a les 10:30 i romandrà oberta fins al dimecres 3 de gener de 2024. L’horari serà de 10.30 a 14 hores al matí, i de 17 a 20.30 hores. Estarà tancat el 31 de desembre a la tarda o l’1 de gener al matí.

Entre les activitats que trobaran les famílies en aquest espai hi destaquen  atraccions i inflables, ludoteques, talleres creatius, jocs i recreatius. A més, a la carpa annexa al recinte hi haurà cinc actuacions i espectacles al dia, en horari de matí i de tarda, per tal de poder donar oportunitat a totes les famílies a poder gaudir dels espectacles en viu. El programa d’actuacions inclou espectacles de màgia, zumba en família, homenatge als pallassos de la televisió, contes i concert de Nadal.

Per accedir a aquest esdeveniment s’ha d’abonar una entrada de 2 euros que serveix per un sol accés i que només han de pagar els infants. Els pares, mares i acompanyants tenen l’entrada gratuïta. Igualment hi ha disponibilitat per a tots els dies amb un abonament de 10 euros per infant. Les famílies nombroses que ho puguin acreditar comptaran amb descomptes, de manera que l’entrada normal tindrà un cost d’1,5 euros i l’abonament de 7,5 euros.

Documents