Notícies relacionades

‘La Bella y la Bestia: el Musical’ obrirà el primer cicle de teatre musical familiar del Consell d’Eivissa

‘La Bella y la Bestia: el Musical’ obrirà el primer cicle de teatre musical familiar del Consell d’Eivissa

Les 1.600 entrades per l’espectacle que es celebrarà el 13 i 14 de gener al Recinte Firal d’Eivissa ja es poden adquirir al web conselldeivissa.es

ENTRADES: Portal de compra d'entrades per a l'espectacle

 

La consellera de Joventut i del Parc Insular de Serveis de “Sa Coma”, Marilina Ribas, ha presentat aquest matí el nou programa de teatre musical familiar del Consell d’Eivissa que, entre els mesos de gener i maig, acolliran tres obres per a tota la família: la Bella y la Bestia: el Musical, Súper Mario: El Gran Tributo i La Reina del Hielo. La consellera ha explicat que aquest nou programa és una resposta a la petició que les famílies havien fet al seu departament indicant que “existeix un buit d’entreteniment per a les famílies que veuen nombroses activitats als mesos de Nadals i a les festes patronals dels municipis, però el calendari queda gairebé buit en el període d’entremig”.  

D’aquesta manera, els dies 13 i 14 de gener el Recinte Firal d’Eivissa acollirà l’espectacle ‘La Bella y la Bestia: el Musical’, basat en el conte francès que Disney va popularitzar en 1991. Les entrades per aquesta obra ja es poden adquirir al web conselldeivissa.es. En total es posaran a disposició 800 entrades per sessió.

Posteriorment, el 9 de març a les 18 hores es celebrarà al mateix indret el musical de ‘¡Súper Mario!: El Gran Tributo’ i el dia 11 i 12 de maig el musical ‘La Reina del Hielo’. Les entrades per aquests dos musicals es posaran a la venda més endavant.

Els preus d’adquisició d’aquestes entrades és de 8 euros per a infants i 12 euros per adults i, encara que tota la família és benvinguda als espectacles es recomana, atesa la durada dels mateixos, per a nens i nenes des de 2 anys.