Notícies relacionades

La fira Orienta’t ajudarà a prop de 4.000 alumnes d’ESO i Batxillerat a trobar el seu futur acadèmic

La fira Orienta’t ajudarà a prop de 4.000 alumnes d’ESO i Batxillerat a trobar el seu futur acadèmic

  • El president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, ha destacat en la inauguració la importància què els joves “compten amb tota la informació i les ferramentes per triar les millors opcions per al seu futur”

El president del Consell insular d’Eivissa, Vicent Marí, ha inaugurat aquest matí la segona Fira d'Orientació Educativa d'Eivissa, Orienta’t, organitzada per la institució insular amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació del Govern balear. Marí, que ha estat acompanyat per la directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa, Maria Isabel Salas, i pel director territorial d’Educació Juan Alvarez, entre altres autoritats, ha agraït als 40 expositors participants en la fira “el seu treball per oferir als alumnes eivissencs tota la informació necessària perquè puguin prendre la millor i més ajustada decisió sobre el seu futur acadèmic i laboral”.

Marí ha destacat la importància d'aquesta fira que demostra “el compromís del Consell” per orientar i ajudar als joves estudiants que ara mateix cursin l'últim curs d'ESO i primer i segon de Batxillerat “en un moment d’incertesa per la important decisió que han de prendre” i els ha donat un consell: “triïn els estudis que triïn, que pensin en Eivissa com a un lloc únic per desenvolupar la seua vida professional, que el talent es quedi en la nostra illa, on tenim molt bones oportunitats formatives i de treball”.

La fira romandrà oberta fins divendres 9 de febrer en horari de 9 a 14 hores (el dimecres) i de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores (dijous i divendres). Al llarg d’aquestes tres jornades professionals educatius orientaran  als alumnes de quart de l’ESO, primer i segon de Batxillerat dels centres de secundària d’Eivissa perquè puguin conèixer les possibilitats formatives i educatives que tenen tant a l’illa com a la resta de l’arxipèlag i en altres indrets del territori espanyol.

Per a aquesta edició hi ha un total de 40 estands, 19 de famílies de formació professional que s’imparteixen a Eivissa, 13 d’estudis superiors i 8 de serveis complementaris. A més de l’activitat als expositors, la fira inclou 6 xerrades informatives cada matí i 14 tallers, així com activitats tal com una desfilada, i dos concerts

Enguany s’espera una xifra similar de visitants a l’assolida l’any passat, que va cercar els 4.000 alumnes.