Notícies relacionades
Eivissa es consolida com a destinació turística referent en l’organització de congressos i viatges d’incentius

La Fira IBTM confirma que els events esportius previstos previstos per al 2023 impulsaran la temporada des del mes de març

Eivissa es consolida com a una destinació referent per al turisme MICE, tal i com destaquen els participants en la fira IBTM, que aquests dies se celebra a Barcelona i que ha permès confirmar la recuperació i les bones perspectives del sector per a l’any 2023.

El president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, ha assistit avui a una nova edició d’aquesta trobada professional dedicada al turisme de congressos i incentius, en la que Eivissa hi és present amb un espai propi de 120 metres quadrats que acullen una vintena d’entitats, espais i empreses eivissenques, convertint-la en la fira amb més presència d’empreses a l’estand.

A diferència d’altres fires generalistes, l’IBTM és un espai de negocis on cada expositor acudeix amb una agenda tancada de cites. En aquesta ocasió, Eivissa té una agenda de 35 reunions amb operadors turístics especialitzat en turisme MICE, empreses d’organització d’esdeveniments corporatius del sector automobilístic i mèdic.

El turisme de congressos i d’incentius és un dels sectors que més contribueixen a desestacionalitzar i diversificar l’activitat de temporada ja que es tracta d’un producte dirigit a un visitant que valora la destinació i té un poder adquisitiu alt, el que beneficia a tota l’oferta complementària de l’illa. De fet, els organitzadors d’aquests tipus de viatges destaquen la professionalitat i la qualitat de l’oferta de l’illa com un dels principals valors a l’hora d’escollir Eivissa com a destinació MICE.

Els empresaris han destacat també que l’organització d’importants cites esportives  l’any 2023, entre els quals destaca el Mundial Multiesport, que ha generat molta expectació i provocarà que molts hotels obrin a partir del mes de març i abril per acollir els esportistes i acompanyats que es desplaçaran a l’illa amb motiu d’aquesta competició.

Les empreses participants en aquesta edició de la fira IBTM són l’Ibiza Convention Bureau, el Palau de Congressos, el Reciente de Fires i Congressos d’Eivissa, Ibiza Project, Incentivos Ibiza, Well Deserved i els hotels Aguas de Ibiza, Ibiza Gran Hotel, Torre del Mar, Hotel Bless, Grand Palladium Palace, Invisa, OD Talamanca, THB Hoteles, Sirenis, 7 Pines, Hotel Amare, Hotel Riomar, Island Hospitality i Hotel OKU.

L’any passat es van atendre a l’estand d’Eivissa un total de 450 cites, una xifra que s’espera superar enguany.