Notícies relacionades
Eivissa es promociona aquesta setmana a la fira ITB, que torna a ser presencial després de 3 anys

El Departament de Promoció Turística del Consell Insular d’Eivissa es promociona aquesta setmana a la fira ITB de Berlín, que tindrà lloc entre demà, 7 de març i el dijous 9 de març a la capital alemanya. Aquesta fira torna a ser presencial després de 3 edicions (2020, 2021 i 2022) en que va haver de celebrar-se únicament de manera telemàtica per mor de la pandèmia de la COVID-19

El Departament de Promoció Turística del Consell Insular d’Eivissa es promociona aquesta setmana a la fira ITB de Berlín, que tindrà lloc entre demà, 7 de març i el dijous 9 de març a la capital alemanya. Aquesta fira torna a ser presencial després de 3 edicions (2020, 2021 i 2022) en que va haver de celebrar-se únicament de manera telemàtica per mor de la pandèmia de la COVID-19.

En aquesta ocasió, Eivissa comptarà amb un estand propi (Pavelló 2.1 Estand 105) de 112 metres quadrats, 31 metres quadrats més que a l’edició de 2019, en què a més d’expositors genèrics d’atenció al públic i taules per a petites reunions, tindrà un espai per a coexpositors insitucionals i privats. Així, comptarà amb espai propi els ajuntaments d’Eivissa i de Sant Antoni de Portmany, mentre que els ajuntaments de Santa Eulària des Riu i de Sant Joan de Labritja en compartiran un. Per part del sector privat, comptaran amb espai propi les companyies hoteleres Invisa, Vibra i THB. Igualment, Eivissa també comptarà amb presència a l’estand del Govern de les Illes Balears (Pavelló 2.1 Estand 102).

Com a novetat, enguany la ITB de Berlín canvia el perfil de la fira i permet l’accés únicament a públic professional. És per aquest motiu que la presentació de destinació es realitzarà a una de les sales de la fira (Sala M3 CityCube), dimarts7 de març a les 13 hores, sota el títol “Ibiza, ein paradies für familien” (Eivissa, un paradís per a famílies). Igualment, l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany té previst presentar la seva campanya “Sant Antoni 365, Sonne das ganze Jahr über”, dimecres a les 12 hores a l’estand insular.

L’any 2022 van arribar a l’aeroport d’Eivissa 335.439 passatgers arribats des d’Alemanya, són 20.000 passatgers més que l’any 2019 quan, segons la mateixa estadística, en van arribar 315.194.