Notícies relacionades
Vicent Marí valora el sector MICE com una oportunitat per diversificar la tradicional oferta turística d’Eivissa

El president del Consell Insular d’Eivissa, Vicent Marí, s’ha referit avui al sector d’incentius i congressos com a una oportunitat per a diversificar i millorar l’oferta turística de l’illa més enllà de la tradicional imatge de sol i platja. En aquest sentit, Marí ha destacat l’aposta de la institució per consolidar productes que garanteixin la sostenibilitat ambiental, però també econòmica i social de l’illa, defensant per això propostes com el MICE, una activitat associada a la qualitat i la professionalitat. 

El president ha estat l’encarregat de concloure la tercera edició de l’Ibiza Mice Summit, la trobada professional del sector que ha organitzat l’Ibiza Convention Bureau i el Palau de Congressos d’Eivissa per analitzar els reptes de present i futur del sector.

En la seva intervenció, Marí s’ha mostrat convençut que l’aposta pel turisme de negocis i congressos suposa la creació de nous camins i activitats que afegeixen valor a la industria turística tradicional, assenyalant en aquest sentit que l’illa “no pot quedar al marge d’aquesta aposta per la qualitat i la innovació constant”.

El president del Consell ha recordat que aquest sector va ser un dels més afectats per la crisi de la COVID, però també ha demostrat la seva capacitat de recuperació. Vicent Marí, s’ha referit així al compromís de la institució per seguir millorant en oferta, en infraestructures, serveis i formació per tal de que l’illa sigui reconeguda també com a una destinació referent en el món del MICE.

En aquest sentit, ha defensat la necessitat de seguir consolidant el nombre d’empreses dedicades al sector,  així com a la construcció de la segona fase del Palau de Congressos d’Eivissa i la posada en valor altres espais ja existents com a reptes per a convertir l’illa en una destinació moderna i competitiva.

En aquest sentit, Vicent Marí ha conclòs la seva intervenció destacant que  l’illa d’Eivissa ha demostrat que és una destinació idònia per a l’organització d’esdeveniments perquè concentra tot allò que busca un turista de negocis: natura, gastronomia, cultura, patrimoni, avantguarda i exclusivitat.