El president és el responsable del Departament de Promoció Turística i de Medi rural i Marí, que comprèn:

  • L'activitat competencial pròpia del Consell Insular en relació amb les matèries d'informació i promoció turística, així com la coordinació de la política turística, relacions interadministratives en aquesta matèria i creació de productes turístics. 
  • Les actuacions relacionades amb la gestió del Patronat de l'Escola de Turisme.
  • L'activitat competencial pròpia del Consell Insular en relació amb les matèries d'agricultura, ramaderia, pesca, caça, recursos cinegètics, muntanyes i recursos i aprofitaments hidràulics.
  • Aquest departament també gestionarà els serveis propis del seu àmbit d'actuació prestats als diferents centres propietat del Consell Insular.
President

Sr. Vicente Marí Torres

Presidente del Consell Insular d'Eivissa i conseller de Promoción Turística, Medio rural y Marino

Directors insulars

Joan Marí Guasch (Independent) és professional agrari amb formació en models de producció i comercialització i cooperativisme i associacionisme agrari. Ha estat membre del consell rector de l’associació de joves agricultors d’Eivissa, del consell rector de la Cooperativa de Santa Eulària, del Consell agrari insular, del Consell balear de l’Aigua, del Consell Social del centre de formació Can Marines i ha estat promotor, vicepresident i president, des de fa 16 anys, de la Cooperativa Agroeivissa.

Portal de Transparència

Càrrec

Director Insular de Medi Rural i Marí

Agenda
Consulta l’agenda pública