Torna el Cicle Dies Musicals amb 15 concerts programats

Aquestos concerts tindran lloc als diferents municipis de l’illa i començaran el pròxim 15 de febrer fins al 14 d’abril

El Cicle Dies Musicals 2024 torna el pròxim mes de febrer amb un total de 15 concerts programats que tindran lloc en diversos punts de l’illa, ubicats en els diferents municipis. Així, el primer concert arrencarà el 15 de febrer a càrrec del grup ‘Pardals’ al Teatre España. En el mes de febrer hi haurà quatre concerts més que seran als dies 17, 23, 25 i 29 de febrer a càrrec de els grups ‘Ichos’, ‘Encantades’, ‘Kirtan Ibiza’ i ‘Querida Zarzuela’, respectivament.

A continuació, durant el mes de març hi haurà un total de cinc concerts, el primer serà el 8 de març de la mà de ‘Duo Lhav’, després actuarà el 10 de març el grup musical ‘Quintet Zèfir’, el 14 de març serà el torn de ‘Ekriktiko’, el 16 de març ho farà la banda ‘Jobim Iana’ i el 22 de març el concert serà a càrrec de ‘Xico Ribas’.

L’últim mes, el d’abril, se celebraran quatre concerts els dies 4, 6 , 12 i 14 els grups ‘El Bosque de Tànit’, ‘Half Blood Trio’, ‘Un parell de tres’ i ‘Antic Balàfia ensemble’. També actuarà el grup ‘Un viaje a Ebusus’ la data del qual està per confirmar.

Totes les actuacions són a les 20.30 hores. El preu de les entrades és de 2 € en venda anticipada i 3,50 € a taquilla. També es poden adquirir abonaments.

La venda d’entrades estarà disponible pròximament en línia a: https://conselleivissa.escenaonline.es