El 15 d'abril s'obre el termini d'inscripció per als campaments des Jondal i el d’Exploradors

 

El Departament de Joventut del Consell Insular d’Eivissa obre el període d'inscripció des del 15 d'abril fins al 21 d'abril, totes dues dates incloses, per inscriure als infants i joves d’entre 8 i 17 anys, al Campament de sa Cala des Jondal. S’hi ofereixen 10 torns de diferents temàtiques amb un total de 110 places per torn i el preu per participant és de 107 euros.

També el Departament de Joventut del Consell Insular d’Eivissa organitza el Campament Exploradors a Astúries, per a  joves d’entre 14 i 17 anys on s’ofereixen un total de 60 places i el preu per participant és de 350 euros.

El campament es troba en l'Alberg El Cantu, situat a Colombres, Astúries, un espai ubicat prop de la desembocadura del riu Cares-Deva i als peus dels Pics d'Europa, la qual cosa permetrà realitzar activitats de muntanya, descens de rius, o rutes d'espeleologia, així com visites culturals a racons com Santillana de Mar, Cabárceno o Bilbao.

Totes els activitats d’estiu són per a residents a l’illa d’Eivissa. Aquests campaments d’estiu són activitats d’oci i temps lliure que combinen el caràcter de convivència d’infants i joves amb el coneixement i la valoració de la realitat que els envolta, el respecte a la natura i l’amistat, a més de potenciar habilitats com llaurar la creativitat o la curiositat i desenvolupar activitats alternatives dins d’un marc natural.

Les inscripcions a aquests dos campaments es podrà realitzar des de la data assenyalada en la pàgina web https://campamentos.conselldeivissa.es/