Noticias relacionadas

El Consell d’Eivissa reforça el transport públic avançant la posada en marxa de la L9 i ampliant expedicions de les línies L10, L20A i L25A

El Consell d’Eivissa reforça el transport públic avançant la posada en marxa de la L9 i ampliant expedicions de les línies L10, L20A i L25A

 

El Departament de Transports del Consell Insular d’Eivissa continua amb els reforços del transport públic i anuncia la posada en marxa el 28 d’abril de la línia d’autobús L9 Sant Antoni <> Sant Josep <> Aeroport, l’ampliació d’expedicions, a partir del dimarts 11 d’abril, de la L10 Eivissa > Sant Jordi > Aeroport i de les línies L20A i L25A a partir del dilluns 17 d’abril.

En concret, la línia d’autobús L9 començarà a operar el 28 d’abril, tres setmanes abans de la data d’inici de l’any passat atesa l’elevada demanda d’aquest servei. Quant a la L10, a partir del dimarts 11 d’abril s’afegirà una primera expedició addicional que sortirà a les 6 hores de l’Estació d’autobús CETIS per arribar a l’aeroport cap a les 06:20, això suposa també una primera expedició a les 06:30 en sentit oposat Aeroport > Sant Jordi > Eivissa. A més, aquesta línia també comptarà a partir del dia 11 d’abril amb una expedició a les 0 hores de l’Aeroport a l’Estació d’autobús CETIS.

 “Amb aquestes noves expedicions de la línia L10 i avançant la posada en marxa de la L9 volem donar resposta a les necessitats de persones usuàries i treballadors de l’aeroport. Des del Departament de Transports sempre tenim les portes obertes per atendre a la ciutadania i per portar a terme les millores necessàries per oferir un millor servei”, ha manifestat el vicepresident segon i conseller insular de Transports, Javier Torres.

A continuació, el Departament de Transports també ha adaptat els horaris de determinades línies d’autobús per donar servei als estudiants de tarda d’Educació Secundària, Batxillerat i Formació Professional:

  • L20A Eivissa <> Sant Llorenç <> Sant Joan <> Portinatx: S’afegeix una nova sortida des de Portinatx a les 13:45 i una de tornada de l’Estació CETIS a les 21:30.

 

  • L25A Eivissa > Santa Gertrudis > Sant Mateu / Sant Miquel > Port de Sant Miquel: A partir del dilluns 17 d’abril també oferirà una expedició a les 21.30 hores de dilluns a divendres.

 

 “Amb aquestes noves expedicions de les línies L20A i L25A els estudiants de tarda d’Educació Secundària, Batxillerat i Formació Professional podran aprofitar el transport públic i tornar a casa amb autobús quan acabin les classes. A més, el Departament de Transports està negociant amb l'empresa un reforç de la L25A a primera hora de la tarda per oferir a l’alumnat una expedició que permeti arribar a Vila a una hora adequada per l’inici de les clases a les 15 hores i que esperem es pugui afegir aviat”, ha conclòs Torres.