Noticias relacionadas

Les línies d’autobús L8, L10, L10E, L12A, L12B, L14 i L35 recuperen les parades de l’Avinguda d’Isidor Macabich d’Eivissa

Les línies d’autobús L8, L10, L10E, L12A, L12B, L14 i L35 recuperen les parades de l’Avinguda d’Isidor Macabich d’Eivissa

El Departament de Transports del Consell Insular d’Eivissa informa que, a partir de demà dijous 27 d’abril, les línies d’autobús L8, L10, L10E, L12A, L12B, L14 i L35 recuperen les parades de l’Avinguda d’Isidor Macabich d’Eivissa.

A continuació, es detallen els itineraris dins el municipi d’Eivissa d’aquestes línies:

La L8 (Sant Antoni > Sant Josep > Eivissa) mantindrà l’entrada per l’Avinguda d’Espanya, substituint la parada d’Ignasi Wallis,16 per la ubicada a Isidor Macabich, 4 (la parada situada davant els antics Jutjats)

L’itinerari d’aquesta línia d’autobús continuarà per aquesta mateixa avinguda fins a l’estació CETIS, on entrarà des de la carretera EI-10.

La L10 (Eivissa <> Sant Jordi <> Aeroport) oferirà la parada de la Comandància Marina, continuant per l’avinguda de Santa Eulària, substituïnt la parada del Club Náutic per la del Port, amb el seu recorregut habitual pel carrer Bartolomeu Roselló – Isidor Macabich. Per tant, es recupera la parada situada davant els Jutjats d’Eivissa.

La L10E (Express // Aeroport <> Port d’Eivissa), per la seua part, com va començar a operar el dilluns 24, des d’aquell dia ja ofereix el seu itinerari habitual, fent la parada davant els Jutjats.

 La L12A i la L12B (Eivissa > Jesús > Puig d'en Valls > Eivissa) recuperen el recorregut anterior a les obres, afegint també la parada d’Isidor Macabich, 4

La L14 (Eivissa <> Platja d'en Bossa) deixarà d’oferir la parada d’Ignasi Wallis,16 i aturarà a Isidor Macabich, 4, sortint per l’Avinguda d’Isidor Macabich fins l’estació Cetis pel carrer Canàries. 

Finalment, la L35 (Eivissa > Can Misses > sa Carroca > Sant Jordi) mantindrà l’entrada per l’Avinguda d’Espanya, ) substituint la parada d’Ignasi Wallis,16 per la ubicada a Isidor Macabich, 4 i sortint per aquesta mateixa avinguda fins l’estació Cetis.

Per una altra banda, el Departament de Transports adverteix que la L45 i L45B (Vara de Rey > Dalt Vila/Talamanca > Can Misses > Ca n’Escandell > Cas Serres) no modificaran el seu itinerari i continuaran amb la parada d’autobús a Bartolomeu Roselló  28-32.

Quant a les línies d’autobús L3, L13 i L20, no poden tornar a la parada de l'antiga Delegació del Govern perquè l’Ajuntament d’Eivissa l’ha suprimit.