Noticias relacionadas

El Consell activa aquest diumenge el servei d’autobús llançadora per a connectar Benirràs amb l’aparcament de Sa Plana   

El Consell activa aquest diumenge el servei d’autobús llançadora per a connectar Benirràs amb l’aparcament de Sa Plana   

El Departament de Transports del Consell Insular d’Eivissa activarà aquest diumenge 4 de juny el servei d’autobús llançadora per a connectar la platja de Benirràs, ubicada al municipi de Sant Joan de Labritja, amb l’aparcament dissuasiu de Sa Plana.

La primera expedició d’aquest línia d’autobús, la L23P, des de l’aparcament de Sa Plana fins aquesta cala és a les 17 hores i després n’hi haurà cada mitja hora fins les 23 hores, quan s’oferirà l’últim servei. En canvi, la primera expedició d’aquest autobús llançadora des de Benirràs fins el parking serà a les 17:15 hores i la periodicitat també serà cada mitja hora fins les 23:45 hores.

Per una altra banda, la línia d’autobús L24 (Aeroport-Santa Eulària-Cala Nova) ha ampliat el seu horari i a partir del dilluns 5 de juny oferirà una nova expedició a les 00:00 hores, sortint des de Cala Nova.

A més, el Departament de Transports recorda que ja estan operatives les següents línies d’autobús que connecten amb diferents platges de l’illa:

 

·         L1 Sant Antoni > Cala Gració > H. Stella Maris

·         L4 Platges de Comte > Sant Antoni 

  • L5 Sant Antoni > Cala de Bou > Port des Torrent > Cala Tarida

  • L6 Sant Antoni > Cala de Bou > Port des Torrent

  • L7 Sant Antoni > Cala Bassa

  • L16A Santa Eulària > Sant Carles > Cala Llenya

  • L16C Santa Eulària > Sant Carles > es Figueral > Cala Sant Vicent

  • L34 Sant Antoni > Can Coix > Cala Salada

 


Tota la informació relacionada amb el transport públic d’Eivissa es pot consultar a la pàgina web del Consell, www.conselldeivissa.es , i a la de Transport de les Illes Balears (TIB), https://eivissa.tib.org