Noticias relacionadas

El Consell d’Eivissa iniciarà el dilluns que ve el servei d’autobús a la platja de Cala Salada (L34)

El Consell d’Eivissa iniciarà el dilluns que ve el servei d’autobús a la platja de Cala Salada (L34)

 

El Departament de Transports del Consell Insular d’Eivissa iniciarà el dilluns que ve el servei d’autobús a la platja de Cala Salada. La línia d’autobús que realitza aquest trajecte és la L34 (Sant Antoni > Can Coix > Cala Salada).

La L34 operarà de dilluns a diumenge, cada mitja hora, de 10 a 20 hores des de l’Estació de Sant Antoni i de 10.15 hores fins les 20.15 hores des de la platja de Cala Salada. A més, el Departament de Transports recorda les restriccions de trànsit de l’Ajuntament de Sant Antoni per accedir a aquesta platja. En concret, el sistema de control consisteix en la instal·lació d'un punt de vigilància amb barrera al creuer d'accés a la carretera, que operarà des d’avui, 19 de maig.

L’activació de la L34 es suma a les altres línies d’autobús de platges que ja operen des de l’inici d’aquest mes de maig. En concret, ja estan en marxa:

  • L1 (Sant Antoni > Cala Gració > H. Stella Maris)
  • L4 (Platges de Comte > Sant Antoni), L5 (Sant Antoni > Cala de Bou > Port des Torrent > Cala Tarida)
  • L6 (Sant Antoni > Cala de Bou > Port des Torrent
  • L7 (Sant Antoni > Cala Bassa)
  • L16A (Santa Eulària > Sant Carles > Cala Llenya)
  • L16C (Santa Eulària > Sant Carles > es Figueral > Cala Sant Vicent)

 El Departament de Transports del Consell Insular d’Eivissa recorda que els horaris d’autobús i tota la informació relacionada amb el transport públic es pot consultar a la pàgina web de la institució insular, www.conselldeivissa.es , i a la de Transport de les Illes Balears (TIB), https://eivissa.tib.org