Noticias relacionadas

‘La Reina del Hielo’ arriba els dies 11 i 12 de maig al Recinte Firal d’Eivissa

‘La Reina del Hielo’ arriba els dies 11 i 12 de maig al Recinte Firal d’Eivissa

Les entrades es podran adquirir a partir de dijous al matí al web conselldeivissa.es i tenen un cost de 8€ per als infants i 12€ per als pares

El Departament de Joventut, Participació Ciutadana i Parc Insular de Serveis “Sa Coma” informa que a partir de dijous, 2 de maig, es posaran en venda les entrades per al musical ‘La Reina del Hielo’ que se celebrarà els dies 11 i 12 de maig a les 18 hores al Recinte Firal d’Eivissa. Els preus d’adquisició d’aquestes entrades és de 8 euros per a infants i 12 euros per adults.

Aquesta obra és un tribut musical a la pel·lícula ‘Frozen’ i als seus personatges i permetrà gaudir de les aventures d’Elsa, Anna i els seus fidels amics, Olaf i Kristoff entre d’altres. Encara que tota la família és benvinguda als espectacles es recomana, atesa la durada dels mateixos, per a nens i nenes des de 2 anys.

Aquest espectacle s’emmarca en el programa del primer cicle de teatre musical familiar del Consell d’Eivissa, que va ser presentat el passat mes de gener, i en què la consellera Marilina Ribas explicà que aquest nou programa és una resposta a la petició que les famílies havien fet al seu departament indicant que “existeix un buit d’entreteniment per a les famílies que veuen nombroses activitats als mesos de Nadals i a les festes patronals dels municipis, però el calendari queda gairebé buit en el període d’entremig”. 

 

Entrades: https://conselleivissa.escenaonline.com/par-public/rest/evento/id/1831339