Notícies relacionades

El Consell d’Eivissa destinarà 500.000 euros per al foment de l’esport als municipis de l’illa

El Consell d’Eivissa destinarà 500.000 euros per al foment de l’esport als municipis de l’illa

El conseller Salvador Losa s’ha reunit avui amb els regidors d’esports dels nous equips de govern dels cinc ajuntaments de l’illa d’Eivissa

El conseller de Presidència, Gestió Econòmica i Esports del Consell d’Eivissa, Salvador Losa, i el director insular d’Esports, Javier Bonet, s’han reunit aquest matí amb els regidors d’Esports dels cinc ajuntaments de l’illa per tal de definir les línies principals de la política esportiva d’Eivissa en la present legislatura.

El conseller ha anunciat que el Consell d’Eivissa habilitarà una nova línia d’ajudes dotada amb 500.000 euros (100.000 euros per a cada consistori) per incentivar les proves esportives així com ajudes a entitats esportives. “Durant la passada legislatura les proves esportives i els clubs van ser els pilar fonamentals en la promoció de l’esport duta a terme pel Consell Insular, i hem d’aconseguir que proves que s’organitzen des de l’àmbit local i clubs de tots els municipis puguin créixer en qualitat i en esportistes. Els ajuntaments són uns grans organitzadors de proves esportives i han de tenir el nostre recolzament en aquest sentit, i els clubs han de poder comptar amb les institucions per a millorar dia a dia”, ha explicat Losa.

D’altra banda, el conseller ha anunciat als regidors que, atenent la petició de la mare d’un jugador infantil que va patir un accident a un camp de futbol, s’habilitarà la possibilitat de poder justificar com a obres subvencionables pel Pla 5 de cooperació municipal del Consell d’Eivissa, aquelles relatives a la seguretat dels esportistes en les instal·lacions esportives municipals.