Notícies relacionades

El Consell i Sant Joan impulsen obres de millora i seguretat del trànsit a diversos punts del municipi

El Consell i Sant Joan impulsen obres de millora i seguretat del trànsit a diversos punts del municipi

El Consell d’Eivissa i l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja impulsaran nous projectes de millora de la circulació i seguretat a diferents punts del municipi. El president Vicent Marí i l’alcaldessa de Sant Joan, Tania Marí, han visitat aquest matí alguns dels punts on es duran a terme obres de millora finançades per ambdues institucions.

Acompanyats dels regidors Andreu Roig i Carmen Rodríguez, el president i l’alcaldessa han recorregut el camí des Pla Roig on hi ha previst un projecte de millora des ferm finançat a través del programa de cooperació municipal, Pla 5, que suposarà una inversió de 266.000 euros.

D’altra banda, també han visitat l’encreuament de Benirràs on es construirà una rotonda per donar seguretat a aquest punt, un projecte finançat pel Consell, que ja es troba en fase d’adjudicació i que suposa fer realitat una reivindicació històrica dels veïns de la zona. Durant el matí, Vicent Marí també ha rebut les explicacions de l’alcaldessa sobre les necessitats de millora del carrer principal del nucli de Sant Joan, on ja s’ha previst un projecte per millorar l’asfalt d’aquest tram urbà de via.

La visita del president del Consell Insular a Sant Joan ha servit per analitzar i conèixer l’estat de les demandes i projectes municipals que han de ser finançats per la institució insular.

En el cas del Pla 5, el president del Consell ha explicat que al municipi de Sant Joan de Labritja enguany hi ha prevista una inversió aproximada d’1,7 milions d’euros, que es destinaran al re asfaltat de camí des Pla Roig, a Sant Miquel, la millora de la carretera de Sant Llorenç a Santa Gertrudis, la creació d’una zona esportiva i d’esplai a Portinatx i la primera fase de la remodelació de l’entrada al nucli de Sant Vicent.

Segons ha destacat l’alcaldessa, Tania Marí, es tracta de projectes molt importants i necessaris per al municipi, ja que suposen fer inversions a totes les parròquies amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’entorn, els serveis i les infraestructures públiques.

La visita a l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja és la primera d’una sèrie de trobades previstes pel president del Consell amb els alcaldes de l’illa per tal de refermar la voluntat de col·laboració i el compromís municipalista de la institució i que es concreta cada any amb l’augment de les ajudes del Consell que es destinen a inversions de millora arreu de l’illa.