Noticias relacionadas

L’artesania eivissenca protagonista en la recepció a les campiones del món de futbol

L’artesania eivissenca protagonista en la recepció a les campiones del món de futbol

El president del Consell Insular d’Eivissa, Vicent Marí, va fer ahir entrega d’uns obsequis a les jugadores de la selecció femenina de futbol que varen participar en la recepció institucional oferta en la seu institucional per celebrar la seua victòria a la Copa del Món.

L’obsequi per a cadascuna de les jugadores va consistir en una borsa de platja dissenyada per la firma d’Adlib Ibiza K de KoseKose, una borsa realitzada amb retalls amb el logotip d’Adlib Ibiza, que dins portava  un kit de cosmètica natural feta a mà de l’artesana Melania Garcia, de la firma Mel Ibiza,  i una polsera realitzada per l’artesà David Gibert de la firma Fet @ mà. Cada borsa incloïa una targeta amb el codi QR que dirigeix a la web d’Adlib i d’artesania d’Eivissa.

El president del Consell va explicar a les jugadores que amb aquests obsequis podien conèixer la qualitat del treball dels artesans i mestres artesans de l’illa d’Eivissa, així com el dels dissenyadors d’Adlib Ibiza, amb la confiança de què gaudeixin de la tradició artesanal de la nostra illa.