Noticias relacionadas

El Consell d’Eivissa i la PTO uneixen esforços en la promoció d’Eivissa com a destinació esportiva

El Consell d’Eivissa i la PTO uneixen esforços en la promoció d’Eivissa com a destinació esportiva

El president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, i el CEO de la Professional Triathletes Organisation (PTO), Sam Renouf, s’han reunit aquest matí en el marc de la fira turística de Londres World Travel Market per tal d’unir esforços en la promoció d’Eivissa com a destinació esportiva. En aquest sentit, tots dos han participat en diverses entrevistes i tertúlies en importants mitjans de comunicació britànics com Euronews, CNN, Bussines Matters i SNTV, entre d’altres.

El president ha recordat que les proves esportives són responsables directes de l’arribada de més de 30.000 persones cada any en els extrems de temporada i, a més, fan que turoperadors i companyies aèries comencin a operar des de març i ho facin fins novembre. Es calcula que l’impacte econòmic directe d’aquestes proves supera els 40 milions d’euros i l’indirecte els prop de 100 milions.

Per tot això, el Consell d’Eivissa ha continuat durant la jornada d’avui promocionant el calendari de proves esportives davant nombrosos turoperadors com TUI, EasyJet o Jet2, entre d’altres, qui han manifestat la seua intenció de començar a operar a finals de març amb la possibilitat d’ampliar la temporada en propers anys.

Trobada amb TUI i EasyJet

Justament, avui el president ha participat en una trobada entre el Govern balear i tots els consells insulars amb els màxims responsables de TUI, qui han aplaudit l’aposta de les illes en promocionar esports i cultura “com alternatives sostenibles al sol i platja” i han posat de relleu “la importància de les Illes Balears en el seu mercat, que esdevé la destinació més important per a aquest turoperador”, segons ha detallat Vicent Marí. TUI arrencarà temporada a mitjans de març.

Igualment, EasyJet ha anunciat que consolida l’augment de places turístiques que ha experimentat Eivissa en els darrers anys i augmenta un 2% respecte 2023. La companyia britànica començarà les seues operacions el 31 de març.