Noticias relacionadas

Sant Josep acull la celebració dels Dies Europeus de l’Artesania amb un mercat amb artesans de l’illa, activitats infantils i tallers gratuïts

Sant Josep acull la celebració dels Dies Europeus de l’Artesania amb un mercat amb artesans de l’illa, activitats infantils i tallers gratuïts

La consellera del Departament de Promoció Econòmica i Empresarial, Maria Fajarnés, juntament amb el regidor de Promoció Empresarial de l’Ajuntament de Sant Josep, Esteban Marí, han presentat el Mercat Ecològic, local i d’Artesania d’Eivissa que se celebrarà el pròxim dissabte 6 d’abril en Sant Josep, davant l’Ajuntament, amb motiu de la commemoració dels Dies Europeus de l’Artesania.

Organitzat pel Consistori josepí en col·laboració amb el Consell, aquest mercat d’artesania eivissenca té com a objectiu oferir al visitant l’oportunitat de conèixer de primera mà els oficis artesans tradicionals, així com de diferents productes artesanals d’Eivissa. Com ha explicat Maria Fajarnés, aquest tipus d’accions “contribueixen a promocionar la llarga trajectòria d’oficis tradicionals que hi ha a la nostra illa i que actualment tenen un ampli repertori d’artesans, al temps que ens permet també contribuir a la promoció turística d’Eivissa”.

Per la seua part, Esteban Marí ha destacat la importància d’una jornada com aquesta a Sant Josep “per posaren valor la qualitat del nostre producte local i la riquesa del nostre patrimoni cultural i artesanal”.

El mercat obrirà a les 10.30 del mati i romandrà obert fins a les 18 hores. Comptarà amb un total de 39 artesans distribuïts en 200 m2 de fira. A les 11 hores tindrà lloc la inauguració amb ball pagès a càrrec de la Colla de Sant Josep. De 12 a 14 hores hi haurà taller artesanal gratuït de mini agulles de pit amb Yolanda Costa i de 16 a 18 hores hi haurà taller d’acquarel·la amb Margarita Juan.

A partir de les 17:30 hores la banda The Groovy Brothers oferirà música en viu.