Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa organitza una nova edició dels sopars solidaris de Nadal i Cap d'Any

tornar Imprimir

Façana Consell

El Departament de Benestar Social del Consell d'Eivissa, en col·laboració amb el Departament de Participació Ciutadana, ha organitzat una nova edició dels sopars solidaris de Nadal i Cap d'Any per a persones sense recursos o que no tenguin suport familiar. Els sopars es faran a la Llar Eivissa, al carrer de Josep Riquer Llobet, 3, de la ciutat d'Eivissa, els dies 24 de desembre i 31 de desembre a les 20 hores. Les persones que vulguin assistir-hi s'han de dirigir als serveis socials dels ajuntaments, a Càritas o Creu Roja, on trobaran els fulls d'inscripció que ha elaborat el Consell Insular. El termini està obert fins aquest divendres 21 de desembre a les 12 hores, per al sopar de la nit de Nadal, i fins al 28 de desembre a les 12 hores per al sopar de Cap d'Any.

Els menús consten d'entrants, primer i segon plat, beguda i pa. A més, s'oferirà torró per a totes les persones, mentre que el sopar de Cap d'Any inclou cotilló i raïm. L'elaboració del menjar i el servei va a càrrec de l'associació APFEM AKTUA, mentre que un equip de voluntaris ajudarà a servir els plats. A més, s'ofereix la possibilitat tant d'encarregar-los per emportar, com de prendre'l en companyia a la Llar Eivissa.

Les persones interessades en fer de voluntàries per servir els sopars solidaris poden apuntar-se enviant un email a dep.participacio@conselldeivissa.es.

Eivissa, 17 de desembre de 2018

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa · Telèfon: 971 19 59 00 · oamr@conselldeivissa.es