Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Sa Nostra Sala acull una retrospectiva del pintor Ferrer Guasch per commemorar el centenari del seu naixement

tornar Imprimir

220317 Ferrer Guasch

Aquest matí s'ha presentat a Sa Nostra Sala l'exposició 'Una mirada a l'obra de Ferrer Guasch. Antològica', que es fa com a homenatge al pintor eivissenc en el centenari del seu naixement. L'exposició s'inaugurarà oficialment aquest divendres 24 de març i s'extendrà fins el 21 d'abril, i es podrà gaudir a la sala de cultural del Consell d'Eivissa, Sa Nostra Sala -carrer Aragó, 17, Eivissa- en horari de dilluns a divendres, d'11 a 14 i de 17 a 20,30 hores.

Vicent Ferrer Guasch (Eivissa, 1917-2008), deixeble del pintor Narcís Puget Viñas, va estudiar a l'Escola Superior de Belles Arts de Sant Jordi, i va viure a la capital catalana fins que l'any 1962 va tornar a Eivissa per ocupar la plaça de catedràtic de dibuix a l'Institut Santa Maria d'Eivissa. El seu retorn a Eivissa comportà un canvi radical a la seua obra pictòrica, en la que la llum pitiüsa, l'arquitectura tradicional i el color blanc es converteixen en els protagonistes dels seus quadres.

Amb motiu de la commemoració del centenari del naixement del pintor, el Consell d'Eivissa i l'Ajuntament d'Eivissa han organitzat una sèrie d'activitats que s'estendran al llarg de tot l'any. Així, a Sa Nostra Sala s'ofereix un recorregut per la seua trajectòria artística, des de la seua primera etapa barcelonina, passats pels retrats fins al seu estil personal caracteritzat pels blancs i les formes geomètriques.

L'exposició s'acompanya també de dues activitats paral·leles. El dia 30 de març a les 20 hores s'impartirà a Sa Nostra Sala la conferència 'Entorn de l'obra de Ferrer Guasch' a càrrec de Carles Fabregat. I el dia 20 d'abril, a tall de clausura de l'exposició, a les 20 hores es farà un concert a càrrec d'Ibiza Jazz Trio.

A la foto de presentació de l'exposició apareixen el conseller insular d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut, David Ribas, el regidor de l'ajuntament d'Eivissa de Cultura i Patrimoni, Pep Tur, i la filla del pintor, Núria Ferrer.

Galeria d'imatges

Durada: des del 24 de març fins el 21 de abril de 2017.

Adreça: Carrer Aragó, 17, Eivissa

Lloc de celebració: Sa Nostra Sala

 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa · Telèfon: 971 19 59 00 · oamr@conselldeivissa.es