Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Esport escolar

tornar Imprimir

On estam i com contactar?

Consell d'Eivissa
Departament d'Esport i Joventut                                                                                       av. d'Espanya 49, 2a planta
07800 Eivissa
tel. 971 19 54 49/51 · fax 971 39 19 59
esportescolar@conselldeivissa.es

horari: de dilluns a divendres de 8 a 15 hores

Què és?

L'Esport per a l'Edat Escolar (L'E.E.E.) és un programa adreçat a tots els escolars de les Illes Balears d'entre 6 i 16 anys, per a que el major nombre possible d'al·lots i al·lotes tinguin l'oportunitat de participar en alguna activitat esportiva.

Dins del programa L'EEE diferenciam dos modalitats, el Programa de Promoció i Iniciació, mitjançant el qual es pretén aconseguir una major practica Esportiva per part dels escolars, donant a conèixer les diferents disciplines esportives a través del centres escolars i organitzant diades i trobades esportives i el Programa de Competició, mitjançant la qual es vol impulsar les lligues i/o competicions insulars per determinar quins esportistes i quins equips esportius ens representaran a les Fases Finals Balears Escolars.

Ajudes i subvencions

El Consell d'Eivissa anualment aprova una convocatòria d'ajudes econòmiques a les delegacions federatives , per al foment i promoció d'aquest programa

Assegurança esportiva

Tots els esportistes participants en els programes de l'E.E.E. han de tenir l'assegurança mèdica esportiva adient, que garanteixi el compliment del Decret de l'assegurança esportiva (Reial Decret 849/1993, de 4 de 1993).                                                                       

PROGRAMA "L'ESPORT PER A L'EDAT ESCOLAR"

Dirigit als centres escolars i als escolars de l'illa d'Eivissa, podràs participar en qualsevol de les tres modalitats que t'oferim:

- Promoció esportiva als centres escolar (dins l'horari escolar).

 - Cursets de promoció esportiva.

- Competició.


 

et pot interessar...

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa · Telèfon: 971 19 59 00 · oamr@conselldeivissa.es