Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Campanyes de sensibilització

tornar Imprimir

Foto campanyes de sensibilització

Bosses de recollida selectiva

El Consell, per afavorir i fomentar la recollida selectiva als domicilis, va encarregar l'any 2008 un paquet de tres bosses de colors (verd, blau i groc) per tal que es puguin separar fàcilment el vidre, el paper-cartó i els envasos. Aquestes bosses són reutilitzables i es poden rentar, i incorporen informació sobre els materials que s'hi poden dipositar.

El Consell ha coordinat el disseny i el repartiment de 35.000 paquets de bosses entre els ajuntaments. Cada paquet conté les tres bosses de colors i estan a disposició dels ajuntaments per a la seua distribució entre els ciutadans.

D'altra banda, el Consell Insular d'Eivissa ha comprat 7.800 packs de les mateixes bosses, que es repartiran als diferents actes i fires amb presència del Consell que es vagin produint.

Es poden veure a l'apartat 'Imatges'.


Bossa per a la compra

Amb el lema "Una bossa... moltes compres!" el Consell ha dissenyat unes bosses plegables per substituir la bossa de plàstic del mercat, supermercat o botiga. Aquesta bossa és ideal per dur-la a la butxaca o a la bossa de mà i poder-la utilitzar quan sigui necessària.

El Consell va encarregar 50.000 unitats d'aquesta bossa, que es començaren a repartir a final de l'any 2008 i es continuen repartint actualment.


Guia del professorat

Aquesta Guia, editada pel Consell Insular d'Eivissa, nasqué amb la finalitat de ser un recurs didàctic a disposició del professorat i de qualsevol altra persona o col·lectiu interessat.

La Guia del Professorat és una eina per als professors i les professores que vulguin introduir als temaris escolars aspectes d'educació ambiental. Els continguts se centren, bàsicament, en el consum d'energia i la generació de residus. Hi trobareu activitats, tallers i materials web als quals es pot accedir mitjançant enllaços.

També es pot accedir a una versió imprimible a disposició de qualsevol persona que estigui interessada a treballar amb la Guia.


Imant dels residus

L'any 2007 el Consell Insular d'Eivissa va elaborar l'imant dels residus, que informa de què s'ha de fer amb cada residu.

El podeu consultar a l'apartat 'Imatges'.


 

Enllaços addicionals

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa · Telèfon: 971 19 59 00 · oamr@conselldeivissa.es