Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Dia Mundial del Reciclatge (17 de maig de 2015)

tornar Imprimir

Cartell Dia Reciclatge 2015

El diumenge 17 de maig el Consell Insular d'Eivissa celebra el Dia Mundial del Reciclatge amb diverses activitats en una jornada a la Plaça d'Antoni Albert i Nieto, per tal de conscienciar sobre la seua importància, amb horari de 10:00 a 14:00:

- I Premi de jugarois amb materials reciclats 2015: es tracta d'un concurs dirigit a tots els alumnes de 1r i 2n cicle de Primària de l'illa d'Eivissa de jugarois elaborades amb antics residus. Es farà una exposició el diumenge al matí a la plaça d'Antoni Albert i Nieto, a les 10h, i es comunicaran els premis a les 13h al mateix lloc, hi haurà votació popular fins les 12:30. Presentació fins l'11 de maig, tota la documentació la podeu trobar al final de la pàgina en 'Documents relacionats'.

- Música en directe: des de les 11:00 i fins les 13:00 comptarem amb l'actuació de diversos músics que utilitzen fins i tot instruments musicals reciclats: Illinois Central Pere Vergés.

- Recordatori del distintiu per als establiments que reciclen: es tracta d'un adhesiu per posar al vidre dels establiments que separen adequadament els residus (vidre, paper-cartó i envasos lleugers), la qual cosa serà comprovada periòdicament pels nostres educadors ambientals. Ja hi ha més de 100 establiments adherits a l'illa d'Eivissa.

- Presència de la deixalleria mòbil: es durà una de les deixalleries mòbils a la plaça d'Antoni Albert i Nieto de 10h a 13:30 per donar-les a conèixer, i es repartirà informació dels residus admesos i dels horaris i ubicacions.

- Activitats i jocs per a nens: els educadors ambientals faran activitats per a nens relacionades amb el reciclatge (xinga, memory, 3 en ratlla, llençar cada cosa al seu lloc, traumpatropos).

- Estands amb altres entitats: s'ha convidat a altres entitats que ofereixin tallers o productes relacionats amb el reciclatge (AV Cap Martinet, Càritas, Fundació Deixalles, La Arquiteca, Creu Roja i Pere Vergés).

- Informació sobre reciclatge: el personal i educadors del Consell Insular estaran en un estand a la plaça d'Antoni Albert i Nieto per informar i resoldre qualsevol dubte sobre la correcta separació dels residus, el seu circuit, etc., de 10h a 14h.

- Visites a l'Estació de Transferència: el Consell Insular d'Eivissa posa el minibús des del rellotge de Vara de Rey per tot aquell que vulgui visitar l'Estació de Transferència i comprovar que els residus no es llancen tots junts a l'abocador, hi haurà dos torns: a les 17h i a les 19h. Màxim 20 persones per torn, i s'ha de comunicar prèviament al telèfon 971 19 55 00, a mediambient@conselldeivissa.es o bé el mateix matí a l'estand del Consell.


 

Descargar archivo

20150318-Annex I Fitxa de presentació
Tipus d'arxiu: PDF | Grandària: 20 KB

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa · Telèfon: 971 19 59 00 · oamr@conselldeivissa.es