Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Campanya "Aquí reciclam!"

tornar Imprimir

141103 Aquí reciclam

Consulta el llistat d'establiments adherits al document al final de la pàgina.

Què és la campanya "Aquí reciclam!"?

És una campanya que té com a objectiu principal reconèixer i distingir a aquells establiments comercials i turístics que realitzen una correcta gestió dels residus, contribuint d'aquesta manera a generar una consciència ambiental en la ciutadania.

A qui va dirigida aquesta campanya?

Als establiments comercials i turístics de l'illa d'Eivissa.

Quin tipus d'accions haurà de realitzar l'establiment per ingressar a la campanya "Aquí reciclam!"?

Dur a terme, adquirint un compromís ambiental, la correcta separació selectiva dels residus que es generin a l'establiment i utilitzar les vies adequades per a la seua correcta gestió.

En què consisteix el compromís ambiental?

Es tracta d'un document que firmen els comerciants i hostalers, amb el qual es comprometen a realitzar accions concretes de gestió dels residus que generen, contribuint així a la millora del medi ambient. L'establiment no adquireix cap tipus d'obligació econòmica ni contractual més enllà de realitzar la correcta separació. El document el podeu descarregar a la part inferior de la pàgina, a "documents".

Quant dura el compromís o adhesió?

L'objectiu de l'adhesió és que el comerciant o hostaler consolidi els hàbits en la correcta separació dels residus que genera al seu establiment. Per tant, l'adhesió només té data d'inici i serà autorenovable anualment sempre que es compleixin les condicions firmades.

Qui controlarà que es compleixi el compromís adquirit?

Personal designat pel Consell Insular d'Eivissa serà l'encarregat de controlar que es compleixi allò acordat, mitjançant visites als establiments.

Com s'identifica un establiment que està adherit a la campanya "Aquí reciclam!"?

Una vegada que s'ha comprovat que els establiments adherits estan portant a terme efectivament les accions acordades, es lliura un distintiu ambiental en forma d'adhesiu perquè l'exhibeixi públicament, a manera de carta de presentació de la seua labor ambiental. Així mateix apareixerà publicat el nom de l'establiment en la web del Consell com a establiment compromès.

Com sol·licitar l'adhesió a la campanya "Aquí reciclam!"?

Es pot sol·licitar al Departament de Medi Ambient del Consell Insular d'Eivissa telefònicament, per correu electrònic o presencialment. Les dades de contacte són les següents:

Departament de Medi Ambient, Habitatge i Medi Rural i Marí

av. d'Espanya, 49, 07800 - Eivissa (IllesBalears)

tel. 971 19 55 00

mediambient@conselldeivissa.es

www.conselldeivissa.es


 

Descargar archivo

Establiments adherits "Aquí reciclam!"
Tipus d'arxiu: PDF | Grandària: 44 KB

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa · Telèfon: 971 19 59 00 · oamr@conselldeivissa.es