Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Convenis Medi ambient

tornar Imprimir

Foto Convenis Mediambient  


ECOEMBES

ECOEMBES és el sistema integrat de gestió (SIG) encarregat de la gestió correcta dels envasos (llaunes, brics, envasos de plàstic o metàl·lics, porexpan i bosses de plàstic) i del paper-cartó. El conveni signat pel Consell Insular d'Eivissa, els ajuntaments i ECOEMBES permet que aquestes fraccions tenguin una recollida separada i, d'aquesta manera, es reciclen.


ECOVIDRIO

El sistema integrat de gestió (SIG) de la fracció vidre és ECOVIDRIO. Gràcies a aquest conveni, al qual s'han adherit els ajuntaments, disposam dels mitjans per recollir separadament els envasos de vidre (botelles i flascons).

Juntament amb ECOEMBES, i mitjançant ambdós convenis, el Consell Insular d'Eivissa disposa del servei d'informadors ambientals.


ECOLEC

La gestió adequada dels residus d'aparells elèctrics i electrònics (RAEE) es realitza mitjançant el sistema integrat de gestió ECOLEC.

Quan estiguin en funcionament les deixalleries, es podran dur allà. De moment, qualsevol que vulgui desfer-se d'un electrodomèstic o qualsevol tipus d'aparell elèctric o electrònic (amb cable, piles o bateria), pot telefonar al servei de recollida de residus municipal i demanar quin dia de la setmana poden anar a recollir-lo, anar al punt verd del seu municipi (si és el cas), o bé dur-lo directament al centre logístic autoritzat a l'illa d'Eivissa:
Centre de Reciclatge Ca na Negreta
ctra. de Santa Eulària, km 6,1
tel. 971 31 13 13.

En tots els casos, ECOLEC és qui es fa càrrec d'aquests residus per gestionar-los.

Més informació a gestió de RAEE.


 


Continguts relacionats

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa · Telèfon: 971 19 59 00 · oamr@conselldeivissa.es