Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El president del Consell, Vicent Torres, rep l'alcalde d'Eivissa, Rafel Ruiz

tornar Imprimir

150724 Reunió Rafel Ruiz - Vicent Torres

Eivissa, 24 de juliol de 2015

El president del Consell d'Eivissa, Vicent Torres, ha rebut aquest matí l'alcalde d'Eivissa, Rafel Ruiz, dins la ronda de primeres trobades amb els alcaldes de l'illa. Una reunió "profitosa", segons han comentat en finalitzar, i que ha servit per mostrar la "sintonia" i "coincidència" entre el president i l'alcalde respecte als principals assumptes que han d'abordar conjuntament les dos institucions.

Entre els assumptes tractats hi ha el reforçament dels serveis socials, l'inici del projecte de Centre de baixa exigència des Gorg, la reobertura de l'Estació d'Autobusos, l'aprovació del Pla General d'Ordenació Urbana del municipi, el futur del port de la ciutat, la defensa de l'activitat social d'entitats com el Club Nàutic o la neteja a les vies titularitat del Consell, com és el primer cinturó.

Vicent Torres i Rafel Ruiz han destacat el compromís d'abordar conjuntament totes aquestes qüestions, que són una "preocupació compartida" pels governants del Consell i de l'Ajuntament de la ciutat.

 

Enllaços addicionals

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa · Telèfon: 971 19 59 00 · oamr@conselldeivissa.es