Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa exposa la moda Adlib a la fira Who's Next de París fins el 9 de setembre

tornar Imprimir

060919 Whos Nest

El Departament d'Economia i Hisenda i Desenvolupament Empresarial del Consell d'Eivissa promocionarà la seva marca Adlib Moda Ibiza entre el 6 i el 9 de setembre a la fira Who's Next que té lloc aquests dies a París. En aquesta ocasió, Adlib Moda Ibiza disposarà d'un estand propi (Hall 2.2 stand B89) i donarà suport als estands dels dissenyadors Ichiana Ibiza (Hall 1 stand I140), Vintage Ibiza (Hall 2.2 stand B82), Piluca Bayarri (Hall 2.2 stand B80) i Ibiza Stones (Hall 1 stand T21).

L'estand d'Adlib Moda Ibiza, que serà atès per personal del Consell d'Eivissa i de FECOEV desplaçat a París per aquesta promoció, comptarà amb informació de la història i el significat de la moda Adlib a Eivissa. Per això aquest punt acollirà diverses mostres d'artesania eivissenca a càrrec del grup Eines i Feines. A més hi haurà looks i complements dels dissenyadors Espardenyes Torres, Dolors Miró, Estrivancus, S72 Hat, Monika Maxim, BSF i BSF Man, Elin Ritter, Evitaloquepuedas, Tanit Jeans, Trinidades Ibiza, Linnea Ibiza, Virginia Vald, Tony Bonet, Ibimoda, Ibizarium i World Family Ibiza.

Ichiana Ibiza presenta a París la seva col·lecció Tardor-Hivern 2019 basada en dissenys a on es mesclen aspectes hippies, bohemis, ètnics i sofisticats, entre altres estils, fent que cada peça porti l'ànima d'Eivissa. Peces a on hi destaquen les plomes, la pedreria i la seda usant la tècnica del bordat en tambor, i amb propostes d'Alta Costura.

Ibiza Stones es centra en el disseny de samarretes, tops i peces exclusives tant per home com per dona. A París es centren en els dissenys Street Wear i Urban Wear. Seguint amb la temàtica mostrada a la Passarel·la Adlib, a on les figures dels àngels, místics i eteris foren font d'inspiració, presenten tota una sèrie de propostes partint del cotó com base, afegint l'efecte de gastat i combinant materials lleugers, com el tul, amb decoracions de pedreria i tatxes.

Piluca Bayarri presenta els estampats de la nova col·lecció sobre tot tipus de textures, donant als seus dissenys un aire sensual i atractiu. Amb els seus característics cristalls de Swarovski sobre les peces, creades per il·luminar, les seves propostes destaquen per la tonalitat daurada, els volants, les puntetes i els bordats.

Finalment, Vintage Ibiza presenta la seva nova col·lecció d'estampats i peces treballes en un procés de fabricació 100% artesanal, amb una línia de camises i pantalons de lli per home que trenquen els esquemes tradicionals traçats per la marca, introduint d'aquesta manera, novetats a la seva col·lecció. La línia femenina segueix els patrons clàssics d'Adlib Moda Ibiza, amb cotons, encaixos i puntetes.

Replantejar la promoció de la marca

La consellera d'Economia i Hisenda i Desenvolupament Empresarial del Consell d'Eivissa, María Fajarnés, ha destacat el canvi necessari en la promoció d'Adlib per tal d'aconseguir més eficiència en la inversió del Consell. "En aquests moments estam executant la promoció que ja hi havia planificada, però a l'hora estem treballant, conjuntament amb el sector, per canviar la orientació i la manera de promoció d'Adlib Moda Ibiza i dels dissenyadors que integren la marca, de cara a ser més atractius, més eficients i més eficaços", ha conclòs Farjanés.

Who's Next París

Who's Next París és la fira internacional de moda que es realitza dos cops a l'any al centre d'exposicions Paris Porte de Versailles, amb la finalitat de defensar el disseny i presentant des de dissenyadors independents fins a grans marques entre els seus 1600 expositors. Cada edició atrau a 45.192 persones de les quals el 35% són de fora de França.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa · Telèfon: 971 19 59 00 · oamr@conselldeivissa.es