Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa desinfecta l'Hospital Residència Assistida Cas Serres com a mesura de prevenció

tornar Imprimir

Façana Consell

El departament de Benestar Social del Consell Insular d'Eivissa ha portat a terme en els darrers dies tota una sèrie de mesures preventives en l'Hospital Residència Cas Serres per tal de reduir al màxim les possibilitats d'infecció per COVID-19 als seus usuaris, en tractar-se d'un col·lectiu especialment vulnerable, tal com s'ha comprovat a altres zones d'Espanya.

En aquest sentit, aquesta mateixa matinada l'empresa de neteja Goldservice ha realitzat una desinfecció específica per la prevenció de contagis sota les pautes ANECPLA i amb productes homologats UNE 13697 per l'acció viricida, bactericida i fingicida de desinfectants d'us professional.

Està previst que la mateixa empresa faci una desinfecció idèntica la matinada de divendres a dissabte, amb els mateixos productes, durant almenys 4 setmanes més, o mentre ho estimi oportú la direcció de l'Hospital Residència Assistida.

Des de la direcció de l'Hospital Residència Cas Serres asseguren que tots els pacients es troben bé, que no tenen cap cas sospitós i que han adaptat les rutines per evitar al màxim els contagis, amb una àmplia varietat d'activitats que es realitzen de manera individual o per parelles. La millor manera de poder-los ajudar, diuen, és atendre els consells de les autoritats i, sobretot, romandre a casa si no és estrictament necessari sortir.

 

Descargar archivo

210320 Neteja Cas Serres
Tipus d'arxiu: MP4 |

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa · Telèfon: 971 19 59 00 · oamr@conselldeivissa.es