Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa presenta als veïns de Sant Rafel el projecte per millorar la carretera al nucli urbà, una inversió de 6 milions d'euros

tornar Imprimir

080621 Sant Rafel

El conseller del Departament de Gestió del Territori, Infraestructures Viàries, Ordenació Turística i Lluita contra l'Intrusisme, Mariano Juan, i la consellera del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni, Sara Ramon, s'han reunit avui amb representants de l'associació de veïns de Sant Rafel per presentar-los els projectes que, des de Consell d'Eivissa, es duran a terme responent a les demandes fetes pels veïns del poble.

 Així, s'ha presentat el projecte de millora del ferm de tota la via de Sant Rafel, des del nucli urbà fins al creuer dels Caçadors, una inversió de 6 milions d'euros que està previst que s'adjudiqui a darrers d'any. Aquest projecte inclou la construcció de murs de pedra a l'entrada del nucli urbà, l'ampliació de les voreres amb barreres de seguretat per als vianants, i un pas de zebra amb semàfor a l'entrada del poble.

També se'ls hi ha presentat el projecte de via d'ús compartit entre ciclistes i vianants, que connectarà Sant Antoni amb Sant Rafel, el que permetrà als veïns dels barris i cases properes als dos nuclis urbans, disposar d'un pas segur per caminar.

El conseller Mariano Juan ha destacat que amb aquests dos projectes "feim realitat les demandes dels veïns de Sant Rafel, que durant anys varen reclamar, sense que foren ateses aquestes demandes, solucions als accessos al nucli urbà, millores a les carreteres i al ferm de la via. Volem estar al costat dels nostres pobles i amb aquestes importants inversions donarem a Sant Rafel els serveis que es mereixen".

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa · Telèfon: 971 19 59 00 · oamr@conselldeivissa.es