Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El torneig 'Ibiza's International Football Friends Cup' comença el 23 de juny amb més de 1.350 participants inscrits

tornar Imprimir

180621 Torneo

El pròxim dimecres 23 de juny donarà inici el torneig de futbol de cantera 'Ibiza's International Football Friends Cup', una cita esportiva que estava prevista la seua celebració per a abril de 2020 però que, per mor de la pandèmia, es va haver de posposar. Amb el suport del Consell Insular d'Eivissa i els cinc ajuntaments de l'illa, aquest torneig futbolístic compta amb més de 95 clubs nacionals inscrits, i més de 1.350 participants juvenils de futbol tant masculí com femení. Prop de 900 participants són de fora de l'illa, i segons càlculs de l'organització, 1.500 persones, entre familiars i membres dels clubs participants, acompanyaran als jugadors i jugadores.

El conseller d'Hisenda, gestió Econòmica, Esports i Juventut, Salvador Losa, ha remarcat que és una "gran satisfacció" poder anunciar la celebració d'aquest torneig "al que des del minut ú varem donar el nostre suport perquè és un projecte molt atractiu, no tan sols per als jugadors, també per l'illa, que compta així amb una nova prova esportiva al calendari que ens ajuda a posicionar-la com a destí esportiu, un exemple de que Eivissa és l'escenari idoni per a la celebració de qualsevol tipus de prova esportiva".

Cristian Carranza, CEO del 'Ibiza's International Football Friends Cup' ha agraït la implicació de totes les administracions que han donat el seu suport i ha explicat que l'objectiu principal d'aquest torneig "és donar oportunitats als boixos i boixes que, com varen fer nosaltres al seu moment, somien amb el futbol i en tenir bones oportunitats d'aprenentatge com és aquesta".

El torneig es celebrarà als cinc municipis de l'illa, amb una recepció oficial el dia 22 per als jugadors de l'illa i el 23 per als equips de fora. Degut a les restriccions per la pandèmia, enguany no poden participar clubs estrangers, però sí que haurà representació de les canteres d'equips nacionals com són el València, el Getafe, el celta de Vigo o el Valladolid. Les finals se celebraran el dissabte 26 de juny.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa · Telèfon: 971 19 59 00 · oamr@conselldeivissa.es