Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa intensificarà les accions de promoció en els mercats alemany i holandès

tornar Imprimir

180621 Viajes

El departament de Promoció Turística intensificarà les accions en el mercat alemany i holandès en les properes setmanes. Així ho ha anunciat el president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, i el director insular de Turisme, Juan Miguel Costa, en una reunió en què hi han participat les principals patronals turístiques d'Eivissa, per tal d'acordar quines accions s'han de dur a terme a curt i a llarg termini per tal de compensar la pèrdua de visitants britànics que les restriccions a Regne Unit han provocat.

El Consell d'Eivissa i el sector han acordat què "el mercat alemany és un mercat que Eivissa en els darrers anys havia deixat de banda, provocant una important davallada de visitants germànics, que ara hem de recuperar, després què aquesta crisi ha fet palesa la necessitat d'haver de cercar mercats alternatius". Igualment, s'ha destacat què "el creixement del mercat holandès ha estat constant des dels darrers anys" i és per això que "s'ha de seguir promocionant Eivissa a Països Baixos, ja que el visitant d'allà estima Eivissa, li agrada la seva oferta turística i té un nivell de despesa per persona alt, en comparació amb altres destinacions."

Abierto por vacaciones

El Consell d'Eivissa per la seva banda ha explicat als representants del sector, el seguiment que s'està fent de la campanya 'Abierto por Vacaciones' que va començar el mes de maig d'enguany, focalitzada sobretot en el mercat nacional, i que continua amb accions publicitàries en ràdio, premsa, televisió i internet.

A aquesta publicitat es sumen accions com la participació en les fires turístiques Fitur de Madrid, B>Travel de Barcelona, Madrid Fusión o International Tourism Film Festival a Turquia. També s'han participat en altres esdeveniments, com la Spanien erleben digitale reisemesse, España 5 sentidos, la Vakantiebeurs d'Utrech, la semana d'Eivissa en Facebook Portugal i diferents viatges de premsa especialitzada.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa · Telèfon: 971 19 59 00 · oamr@conselldeivissa.es