Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

'Mou-te segur, tria transport legal', la nova campanya del Consell d'Eivissa contra l'intrusisme

tornar Imprimir

170721 Taxi

El Departament de Transports de Consell Insular d'Eivissa ha llançat una nova campanya contra l'intrusisme, titulada 'Mou-te segur, tria transport legal'.

El vídeo i la cartelleria realitzats amb motiu d'aquesta campanya està disponible en tres idiomes: anglès, català i castellà i es compartirà a les xarxes socials de la institució insular. L'objectiu d'aquesta iniciativa és oferir informació a la ciutadania de les opcions de transport legal de què disposen per desplaçar-se per l'illa. Per això, el vídeo s'emetrà a les pantalles d'embarcacions de companyies navilieres i en les de l'aeroport d'Eivissa i es distribuirà entre mitjans de comunicació, empreses de el sector i institucions per obtenir una major difusió.

A més, en paral·lel a la campanya 'Mou-te segur, tria transport legal', el Departament de Transports també ha renovat la cartelleria sobre transport públic de l'aeroport d'Eivissa. D'aquesta manera, les persones que arriben a Eivissa compten amb informació sobre els serveis d'autobús i taxi només aterrar a l'illa.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa · Telèfon: 971 19 59 00 · oamr@conselldeivissa.es