Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Consell i PIMEEF promouen les Gastro Jornades de la Mar i la Terra per fomentar la marca Sabors d'Eivissa

tornar Imprimir

140424 Gastro Jornadas

Eivissa, 24 d'abril de 2014.

El Consell Insular d'Eivissa, juntament amb la Pimeef, organitzen les primeres Gastro Jornades de la Mar i de la Terra, que es celebraran a partir de demà, divendres 25 d'abril, i s'allargaran fins el proper 8 de juny. L'objectiu d'aquesta activitat és la promoció de la marca Sabors d'Eivissa com un distintiu de qualitat que posi en valor la matèria prima autòctona i la gastronomia de l'illa. Així, es destacarà el producte local, des del peix i l'anyell fins els vins o les postres.

Aquesta activitat comptarà amb la participació d'uns 50 restaurants i es dividirà en dos fases: d'una banda les jornades de la Mar tendran lloc entre el 25 d'abril i el 4 de maig. Durant aquest període, s'oferiran menús i una ruta de tapes basats en el gerret, el gató, la rajada o la gamba vermella, entre d'altres. D'altra banda, del 8 de maig al 8 de juny es celebraran les jornades de la Terra i el protagonista serà l'anyell d'Eivissa. A més, també s'oferiran postres típics com el flaó i la greixonera.

Els establiments que col·laboren en aquesta campanya ofereixen plats tradicionals de la gastronomia eivissenca com el bullit de peix, la borrida de rajada, la frita de calamar, el gerret escabetxat o l'arròs de gerret amb pinya de col, passant per el sofrit pagès o el bullit de carn.

La consellera de Turisme, Carmen Ferrer, ha animat tothom a participar en aquestes jornades, tant als eivissencs com als visitants, ja que permeten degustar sabors típics d'Eivissa a preus econòmics (els menús oscil·len entre 20 i 30 euros i les tapes a 5 euros) en llocs emblemàtics de l'illa.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa · Telèfon: 971 19 59 00 · oamr@conselldeivissa.es