El Consell d’Eivissa organitza la II Edició de la Festa de Majors que tindrà lloc el pròxim 6 d'abril en el Recinte Firal

 

El pròxim 6 d'abril el Consell Insular d’Eivissa organitza la segona edició de la Festa de Majors en el Recinte Firal d’Eivissa. Aquesta jornada compta amb la participació de diverses entitats com són la Federació Pitiusa d'Associacions de Majors, Associació de Majors Creix, Creu Roja Eivissa i la Universitat Oberta per a Majors de la UIB, així com els cinc ajuntaments de l'illa.

Aquesta festa començarà a les 10.00 hores i acabarà a les 19.30 hores amb una jornada repleta d'activitats per als més majors amb diversos estands i actuacions durant tot el dia, i també un servei de barra de bar i foodtrucks. Al mateix temps, hi haurà un programa que comptarà amb ball pagès, cant coral, tast de vins, concerts, teatre, pilates i molt més.

La consellera de Benestar Social, Carolina Escandell, ha convidat a tots els majors de l'illa a participar en aquesta festa que cada any creix, “convidem a tots aquells que vulguin mantenir-se actius en aquest festa que busca celebrar la vida i ésser un punt de trobada entre totes les persones de la tercera edat perquè coneguin de primera mà tot el que s'està fent i totes les possibilitats que tenen, així com per a posar en comú totes aquelles coses que es vulguin fer. Carolina Escandell ha destacat també que serà una jornada “amb un programa intensíssim que està dirigit als majors però que és una festa per a tots”.