El Consell d’Eivissa lliura els Premis Sant Jordi 2023-2024 de poesia i narrativa

 

El Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular d’Eivissa ha fet entrega avui dels Premis Sant Jordi 2023- 2024 als alumnes guanyadors dels premis literaris tant de narrativa, Premis Ramon Muntaner, com de poesia, Premis Marià Villangómez, i el Premi Sant Jordi de Punts de Llibre per a l’alumnat de Secundària i Batxillerat de l’illa d’Eivissa.

La consellera del departament, Sara Ramón, ha donat les gràcies a tots els participants i ha felicitat especialment les guanyadores i els guanyadors pels seus treballs, al professorat que els heu encoratjat a participar-hi, i a les mares i els pares d’aquestos alumnes guanyadors, i els membres dels dos jurats dels Premis Sant Jordi per a seua col·laboració “que fan de manera desinteressada i que permet valorar amb bon criteri els millors treballs presentats”.

Els premis consisteixen en 330 euros per a cada guanyador/a dels quatre premis literaris i 210 per als quatre segons millors treballs. Pel que fa als punts de llibre, 120 euros per a cada disseny guanyador. El premi també comporta l’edició dels punts de llibre per Sant Jordi i cada cinc anys el Consell publica un volum amb els treballs guanyadors d’aquest període.